English





Radio
Julius Thomsens Gade 12
1632 København V
T. (+45) 2510 2733
info@restaurantradio.dk

Tirsdag-lørdag fra 17.30-24.00
Frokost, fredag og lørdag
fra 12.00-15.00
Vores marker ved Grantoftegaard
Catja Kirkegaard og Rosanna Bowyer dyrker mere end 80 forskellige afgrøder på hovedmarken og omtrent ligeså mange testes i vores veg-lab med henblik på at udvælge de bedste. Markerne er leverandør af størstedelen af vores grøntsager og vi henter friske grøntsager flere gange om ugen.

Mørdrupgaard
Per Grupe dyrker på sine marker i Lynge mere end 300 forskellige kornsorter – og arter, hvoraf størsteparten er udvalgt fra Nordisk Genbank. Vi arbejder på at udvikle helt nye anvendelser af det de gamle kornsorter. Melet fra Mørdrupgård (Grupe&Meyer) danner grundlag for vores daglige brødproduktion.

Frugtplantagerne på Lilleø
Frugtavlerne Henrik Saunte, Hans Lund Hansen og Peter Jørgen Larsen der også passer Claus’ plantager på Vigmosegaard, dyrker mere end 40 forskellige blomme-, pære-, æble- og kvædesorter. Peter leverer træmoden frugt flere gange om ugen og ofte tager han også strandengsplanter med til os. Frugter indgår i vores most og saftsortiment.

Nordhavn Edikkebryggeri
Eddikebrygger Andreas Harder fremstiller hvert år mere 10 forskellige eddiker baseret på nordiske afgrøder, blandt andet frugterne fra Lilleø, Pers korn, men også kirsebær fra Lolland, solbær fra Sydfyn, hyben fra Amager m.m. Nogle af eddikerne bruger vi, når de er helt friske, andre først, når de har været underkastet et komlicerede lagringsforløb.

ajour cms