Mad
Drikke

MÅNEDENS MENU

Menuen skifter 12 gange i året og hver gang med retter, som ikke har været på kortet før.

 

Tre retter 350 kr.

Fem retter 435 kr.

 

FROKOST

Til frokost fredag og lørdag tilbyder vi et udpluk af ovenstående retter til 115 kr. stykket, eller køkkenets udvalgte fem retters menu til 435 kr. 

 

DECEMBER

Kammusling / Sølvbede / Karse

Havtaske / Løg / Græskar

Jordskok / Ost / Gran

And / Rødbede / Tyttebær

Pære / Selleri / Mælk

Det er vigtigt for os, at det du drikker, passer til maden. Derfor udarbejder vores restaurantchef og køkkenet hver måned vin- og saftmenuer, der matcher maden.


3 glas vin 275 kr.   //   5 glas vin 435 kr.

3 glas saft 120 kr.   //   5 glas saft 200 kr.

 

Vin

Hos os er vinene specielt udvalgte. Vi har en del lettere vine med masser af nuancer og noter.
Vi foretrækker vinbønder, der har en bæredygtig og økologisk produktion. Helst de små huse, hvor bonden har en hånd med i hele processen - helt fra arbejdet i markedet til den endelige vin. Det er vores erfaring, at de ofte har et større engagement og passion, som i sidste ende kommer til udtryk i form af en bedre smag i vinene.
Vores vinliste er primært bygget op om de klassiske, europæiske vinområder såsom Champagne, Loire, Bourgogne og Piemonte, men vi har også oversøiske vine fra vinbønder, der laver særligt god vin, som passer til vores retter

 

Saft

Vores saftmenu består af safter og juicer, som vi selv specialfremstiller til månedens enkelte retter. Her bruger vi både frugt og grøntsager. En spandfuld syrlige æbler, et skud grøn persille, nogle søde kirsebær eller en farverig rødbede. På den måde får du sæsonens smage ind både på din tallerken og i dit glas.

Rune og Co. om:

FØLGER ÅRETS GANG DAG FOR DAG