English
Radio holder lukket fra den 21. juli 2014 til og med den 12. august 2014.
God sommer


Radio
Julius Thomsens Gade 12
1632 København V
T. (+45) 2510 2733
info@restaurantradio.dk

Tirsdag-lørdag fra 17.30-24.00
Frokost, fredag og lørdag
fra 12.00-15.00
RADIO er et uhøjtideligt spisested, 100 meter fra Forum København, 200 meter fra Søerne og med det smukke gamle radiohus som genbo. Vi har gerne villet skabe et sted, der er imødekommende, moderne og urbant, men alligevel stærkt knyttet til de landskaber og mennesker, der betyder noget for os. Vi ansatte i året inden vores åbning, to gartnere og anlagde 2 hektar med grøntsager i jord, der gennem tyve år har været dyrket økologisk udenfor København. De mere end 80 forskellige afgrøder, vi dyrker på disse marker, udgør rygraden i den grøntsagsbaserede del af vores køkken. Vi arbejder med unikke gamle kornsorter og bælgfrugter fra Per Grupes marker og med frugt, der leveres frisk fra Lilleø flere gange om ugen. Herudover har vi kontakt til en række lokale fiskere og producenter af kød og fjerkræ. Vi håber, det vil kunne smages. Vi er ikke meget for at sætte ord på maden, men ligesom vores mange gode, ambitiøse kokke- og restauratørvenner rundt omkring i landet, kommer vi til at stå tidligt op for at skabe nogle måltider, der ikke rigtig fandtes før og som vores gæster vil længes efter at deltage i. Velbekomme

OM JESPER
Jesper (f. 1979) har mange års erfaring fra nogle af de bedste restauranter i Danmark. Han er tidligere souschef på noma, køkkenchef på Restaurant MR og senest assisterende køkkenchef på Geranium. I sommeren 2011 vandt han kokkekonkurrencen ”Sol over Gudhjem”.

OM RASMUS
Rasmus (f. 1982) har erfaring fra flere topresaturanter i ind- og udland. Han har tidligere arbejdet for Bo Bech på Restaurant Paustian, på Alkimia i Barcelona, hos Restaurant MR på Kultorvet og senest som assisterende køkkenchef på Geist. Han har i 2007 vundet European Roussillon Dessert Trophy hos Oliver Bajard.

OM CLAUS
Claus(f. 1963) har, med restauranterne Brasserie Truffée, Ester&Soja (med Mette Martinussen), Noma (med Rene Redzepi), Meyers Deli og ved at tilbyde en ny forståelse af ordet Folkekøkken, igennem en periode på mere end 25 år været med til at forny restaurantscenen herhjemme. Han står desuden bag en række ambitiøse landbrugs-, fødevarefremstillings- og formidlingsinitiativer.
Læs mere på clausmeyer.dk
ajour cms