“Bearnaise er Dyrenes Konge” på besøg hos RADIO

Måske det er gået din næse forbi? I midten af februar havde RADIO besøg af Martin Kongstad, som anmeldte vores frokost i afsnit af sin podcast “Bearnaise er Dyrenes Konge”.

Afsnittet er en “Michelin special”, hvor bl.a. Jakob Mielcke fortæller hvorfor han for alt i verden ikke skal have den stjerne. Nicolai Nørregaard fra Kadeau taler om bloggere, som har mere travlt med at fotografere end at spise, Jordnær får et chok og en stjerne, og Bearnaise husker med vrede sidste års stjernefuser ved uddelingsceremonien i Århus.

Vi er selvfølgelig glade for at Martin ville ligge et besøg forbi RADIO til lørdagsfrokost, og meget stolte over hans flotte ord om vores faglige stolthed, samt høje kvalitet og service. For at citere lidt af de flotte ord: “Det var rent limosinekørsel, ingen slinger, men snorelige komposition, tilberedning og anretning.(…) RADIO ryger, til min milde overraskelse, ind på den attraktive liste over best value restauranter i landet, og er et glimrende bud på michelinskabt mad til en fornuftig pris.”.

Vi får karakteren 10 på den gamle karakterskala!

Hvis du ikke har hørt om “Bearnaise er Dyrenes Konge”, så sender vi lige en kæmpe anbefaling i deres retning. Martin tager i hver podcast interessante og relevante emner op om branchen med branchefolk, mens de sidder på en restaurant og anmelder maden der indtages. Det kommer der altid stærk underholdning ud af.

Du kan høre podcasten her –  hans besøg på RADIO starter 20 min inde og igen ved det 37. min.

Tak for besøget, Martin!