Dining week rykkes

Vi er fortsat med i Dining Week, som dog nu er rykket til d. 21.maj-06.juni. Pladserne ryger dog hurtigt og der er kun få borde tilbage.
Vi er én af de få restauranter, der tilbyder en menu med 10 serveringer til blot 525 kroner. Vi laver naturligvis en ny menu, der er tilpasset sæsonens aktuelle udbud, og det kan du læse mere om lige her.
MENU

Torskerogn – røg – fladbrød

***
Laks – radise – agurk

***
Blåmusling – kål – grønne asparges

***
Blæksprutte – selleri – gran

***
Brislinger – brunet smør – kamille

***
Kulmule – ramsløg – nye løg

***
Unghane – hvide asparges – bladbeder

***
Ost – æble – havre

***
Rabarber – rødbede – yoghurt

***
Chokolade – jordskok – hasselnød

VINMENU

500,00 kr.

2018 Alsace Blanc, Henri Fuchs, Alsace

***
2018 Corneo, tempranillo Dona Blanca, Bodegas Frontio, Arribes

***
2018 Blonde, Chardonnay, Andrea Calek, Ardeche

***
2017 Coteaux Bourguignons Corvee de l’Eglise, Domaine Henri, Bourgogne

***
2004 Bablut coteaux de L’Aubance grandpierre