Glæd dig til de jordskokker

Da vi for 6 år siden startede Radio med Jesper og Rasmus, var inspirationen de italienske enotecaer, som bruger deres kræfter på at skaffe interessante råvarer og spændende vine – ikke på at markedsføre sig selv.

Vi ville udvikle noget så usædvanligt som en ‘tavs restaurant’, hvor menuen skiftede hver 3-4 uge og i øvrigt talte for sig selv.  Køkkenet skulle være sæson- og grøntsagsfokuseret, og menuen skulle være snæver, for at vi kunne levere den størst tænkelige måltidsoplevelse til den lavest mulige pris. Sådan en strategi kræver selvfølgelig en stor faglighed på gulvet og i køkkenet. Gennem årerne har mange af vores gæster bedt os om opskrifter eller bare forklaringer på nuancerne i noget af det, de har smagt.

Det har Rune og køkkenet gået og funderet over de seneste par måneder, og de er nået til den erkendelse, at det skal vi prøve at imødekomme. Allerede i næste weekend kommer første indlæg på bloggen. Her kan du se, hvordan Radio holdet laver deres langtidsbagte, sprøde, seje jordskokker med en super enkel, skummende ostesauce parfumeret med gran.

Hilsen Claus