Jul eller vinter

Du bestemmer selv hvad du vil kalde det, men vil du nyde en dejlig december-aften på RADIO, har vi lavet en ”Ja-tak-til-det-hele-pakke” for kun 1.500 DKK. Vær dog opmærksom, at har begrænsede pladser tilbage, så kom derfor ikke alt for sent til tasterne, hvis du gerne vil have et bord inden vi går på juleferie den 22. december.

Vores december på RADIO er en tid med nærvær, varme og hygge, og som sædvanlig et utraditionelt ”take” på nogle af månedens mest interessante råvarer: i år byder vores julemenu blandt andet på glaskål med æblesaft, confiterede kartofler, rødbedebånd, kulmule, friske valnødder, kastanjer, kvæder, de første østershatte og honningkage

 

December menu:

Kammusling – Glaskål – Peberrod

Kulmule – Østershat – Julesalat

Kartoffel – Æggeblomme – Valnød

And – Rødbede – Kastanje

Kvæde – Hø – Gran

 

 Tre retter 350 kr.Fem retter 435 kr.

 

Og så tilbage til ”Ja-tak-til-det-hele-pakken”. Som noget nyt i år, tilbyder vi nemlig også menuen til dem, som søger et helaftensarrangement. Her har I bordet hele aftenen, og vi søger med vores julepakke for, at der er underholdning fra I kommer til i går.

 

Radios Julepakke

5 retter fra månedens menu

5 tilhørende glas vin

Vand (med el. uden brus) ad libitum

Kaffe & petit four

2 x valgfrie cocktails.

Pris. DKK 1500,- pr. person

 

Vi har som sagt begrænset antal pladser, men det er fortsat muligt at booke mindre selskaber, og på enkelte dage vil vi kunne finde plads til et selskab op til ca. 30 personer. Ring eller skriv til Restaurantchef Mads Magnus på (+45) 2510 2733 og info@restaurantradio.dk

TAKE AWAY


Få RADIO med hjem imens Danmark er lukket ned. For at holde gang i køkkenet tilbyder vi i denne periode take away, så vi fortsat kan tilbyde god mad til de lokale. Læs mere om menu og bestilling her.