Ny restaurantchef på RADIO: “Vi skal skabe de bedste rammer for vores gæster”

Denne sommer har RADIO fået ny restaurantchef, som vi er meget glade for at kunne byde velkommen på holdet.

Tim Ottosen er en garvet herre i branchen med flere michelinrestauranter på cv’et. Særligt passionen for vin har været gennemgående for hans karriere, og den vinglæde har han taget med til RADIO, hvor han har helt klare ambitioner for fremtiden:

”Min ambition er, at menukort og vinmenu skal være mere varieret, og så skal der mere tysk vin på kortet. Jeg har en helt særlig kærlighed til Tyskland, da meget af min familie kommer fra et vindistrikt dernede, som jeg besøger mindst én gang om året, ikke mindst med henblik på at finde nye vingårde i området.”

Stort fokus på bæredygtighed 


Udover at vinen skal være velsmagende og passe godt til den mad, der serveres, så er bæredygtighed en anden faktor, Tim vægter højt.

”Jeg har altid tænkt meget over, hvor tingene kommer fra. Faktisk helt tilbage fra dengang, jeg gik på efterskole, hvor vi var med til at fodre skolens grise med madaffald, for så at spise dem et halvt år senere. At jeg går op i bæredygtighed, afspejles også i de vine, som jeg udvælger til RADIO. Jeg kender hver og én af de vinproducenter, som vi arbejder med, og jeg ved, hvordan deres tankegang er i forhold til måden, hvorpå de producerer deres vine. Her kan man også tydeligt mærke, at de bæredygtigt orienterede vinproducenter er mere passionerede omkring deres markarbejde og hvordan de behandler vinen.

Bæredygtighed hele vejen rundt


Tims orientering mod bæredygtighed gælder ikke kun mad og vin. Bæredygtighed i restaurationsbranchen handler også om ordnede forhold og glade medarbejdere, mener han.

”Jeg går meget op i god ledelse, og jeg er lige nu i gang med en ledelsesuddannelse, hvor man virkelig får sat perspektiv på branchen og hvordan man kan skabe de bedste rammer for sine ansatte. Det giver virkelig noget at reflektere over; hvordan man er over for sine medarbejdere, og hvordan man både arbejder og handler på en bæredygtig måde hele vejen rundt – altså både socialt, økonomisk og klimamæssigt.”

Nyt team med ambitioner


RADIO er en mindre restaurant i forhold til de steder, Tim har arbejdet tidligere. På RADIO står han i spidsen for et lille team, og det gør kun vigtigheden af et godt og tæt samarbejde endnu større, mener restaurantchefen, som har store forventninger til både teamet og fremtiden på RADIO.

”Vi er et relativt nyt team, så vi skal prøve at finde vores egen vej og måde at gøre tingene på. Vi skal fortsat blive endnu skarpere og mere præcise, og vi skal skabe de bedste rammer for vores gæster og give dem en oplevelse udover det sædvanlige. Dét er nok den vigtigste ambition, jeg har for RADIO.”

Tim og resten af holdet på RADIO glæder sig til at tage imod jer i restauranten.