RADIO åbner: Vinbar på terrassen med snacks, frisk maj-menu og take away 

 

Det er nok knap ”Breaking news”, at vi glæder os helt vildt til at få jer og vores hverdag tilbage, og på tirsdag den 19. maj, kan vi endelig slå dørene op for den gode gamle restaurant oplevelse indenfor, og samtidig åbner vi terrassen udenfor med nye vine og snacks på kortet.Vi har selvfølgelig arbejdet os igennem alle retningslinjerne og sikret os, at vi kan alle de nye rutiner til fingerspidserne, så vi er klar til at give jer en vaskeægte og corona-ansvarlig RADIO-oplevelse med enten tre eller fem retter, der præsenterer det bedste, sæsonen byder på lige nu.

Menuen her i maj står bl.a. på makrel, asparges, kulmule og rabarber, og husk; vi har også det grønne og sprøde valg i form af glaserede asparges med croutoner og fermenteret ærtesauce.

Vi har måtte halvere antallet af mulige gæster i restauranten, og har du de sidste uger gået og drømt om at fejre genåbningen af Danmark med en middag på RADIO, kan det være en god idé at booke allerede nu.

Til gengæld åbner vi også op for terrassen hver dag fra kl. 14, og her ruller vi et helt lille snack-menukort ud bl.a. med lækkerier som RADIOs oste med grillet brød og æblepure, røgede og saltede marcona-mandler og brislinger med grillet brød og smør. Alt sammen lige til at nyde i selskab med et godt glas vin – eller flere – fra kortet.

Vær opmærksom på, at vi indtil videre ikke har åbnet til frokost i selve restauranten, men til gengæld fortsætter vi med take away.

Take away-kanalen spiller stadig
Det har været og er stadig en stor fornøjelse, at sende take away ud ad døren til alle dem som af den ene eller den anden grund ikke kan nyde maden sammen med os.  Selv om restauranten åbner, fortsætter vi derfor med at gøre menuen bærbar for dem som måtte ønske dette.