RADIO X DIWALD

21 April kl 18.00

 

11 vine og 5 retters menu for kun 995,-

Det er en fornøjelse at kunne præsentere jer for endnu en spændende Winemarkers dinner hos Restaurant RADIO – denne gang i samarbejde med Sydhavnens Vinbar. Den 21. april kommer den økologiske vingård, Diwald, nemlig på besøg, og de tager mange interessante flasker med sig!

Familien Diwald, som er blandt pionererne på den østrigske økologisk scene, fik sin certificering allerede i 1976. Sønnen Martin er opvokset med økologi og biodynamik, hvilket druemæssigt mest giver sig udtryk indenfor Gruner Veltliner, Riesling og Zweigelt.

Alle vine er økologisk certificeret, og præsenteres på aftenen af Martin Diwald selv, samt med Lars fra Sydhavnens Vinbar, som importerer vinene. I vil på aftenen få præsenteret og smagt seks Riesling, én GV, én Zweigelt og hele to udgaver af deres orangevin – i alt 11 vine! Hertil vil køkkenchef, Patrick Godsborg, sammensætte en 5-retters menu. 

Martin har – fra sin egen kælder – sørget for, vi på aftenen bl.a. kan smage en modnet 9 år gammel top Gruner Veltliner (2013), samt en sjælden orangevariant af Riesling – kun 300 flasker produceret i 2017. 

Value for money beskriver disse vine bedst. Senest har Diwald opnået suveræne scores;

96/100 – Ried EISENHUT 1ÖTW 2018 Riesling 

95/100 – Ried GOLDBERG 1ÖTW 2019 Grüner Veltliner

94/100 – Ried GOLDBERG 1ÖTW 2019 Riesling

 

Det lover godt, og vi glæder os til at se jer til en suveræn aften! 

 

Book dine billetter her.

MENU

Snacks  Grüner Veltliner, Sekt Brut

Æg – Ramsløg – Solsikke 2019 Grüner Veltliner “vom Löss”,   2018 Grüner Veltliner Luft & Liebe

Kartoffel – Løvstikke – Havgus  2018 Riesling Ried Eisenhut, 2018 Riesling Ried Goldberg 1 ÖTW

Caviar – Røg – Blomkål 2013 Grüner Veltliner Ried Goldberg

Kuller – Nye løg – Blanquette 2019 Zweigelt “vom Löss”, 2018 Zweigelt Luft & Liebe

Kal – Æblecider – Karl Johan  2018 Grüner Veltliner Zündstoff “Maischegärung”, 2017 Riesling Zündstoff “Maischegärung”