Vagtskifte og nye toner i vente
– god sommer fra RADIO!

Lørdag d. 10. juli har RADIO-holdet kørt den sidste sommermakrel og jordbær med fløde, vi går tre uger på sommerferie og er retur igen tirsdag d. 3. august. Det er med stor taknemlighed, at vi nu lukker køkkenet ned for sommeren. For selvom 2021 ligesom året forinden har været fyldt med forandringer, så er én ting lige så stensikkert, som smagskombinationen løvstikke og nye kartofler; RADIO har Danmarks bedste gæster!

Takket være en nærmest overvældende opbakning er det, trods periodiske nedlukninger, lykkedes RADIO at komme økonomisk ud af 2020 og første halvdel af 2021 med skindet på næsen. Vi kan ikke takke jer nok for at bakke op om vores lille restaurant på Frederiksberg. Både i perioden, hvor vi kun kunne levere vores yndlingsretter som take away-menuer, og igen, da vi måtte åbne dørene op for den fulde oplevelse, og I bookede borde, så der var udsolgt weekend efter weekend.

Tid til refleksion
Perioden med Covid-19 har sat spor hos mange af os. Forandringerne har givet anledning til refleksion og nye vaner. På den positive side har flere fået øjnene op for brød bagt med surdej – noget godt er der da kommet ud af krisen. Mange har fået tid til at tænke over, hvordan arbejdslivet hænger sammen med familielivet, og for RADIO betød det, at vores fantastiske køkkenchef Bendix som nybagt far valgte at sige farvel til aftenvagterne for at få mere tid til familien. Vi kommer til at savne Bendix’ store smil og smagfulde retter.

Men når én dør lukkes, åbnes en ny.

Patrick Godborg, som efter at have fået tvillinger var væk fra a la carte-restaurantlivet i en periode, fandt omvendt ud af, at han ikke kunne undvære kontakten til gæsterne, arbejdet med sæsonens fineste råvarer og håndværket bag en veltillavet menu. De seneste par måneder har Patrick kørt RADIO’s køkken videre i den ånd, der har præget restauranten fra den allerførste dag: En moderne byrestaurant med en stærk jordforbindelse og tæt tilknytning til lokale producenter på bl.a. Lolland-Falster og Sjælland.
​​​​​​​
Patrick og resten af køkkenet glæder sig stort til at gå løs på sensommerens lækkerier, når vi vender tilbage i august, hvor vi også kan fejre 10 års fødselsdag for den lille restaurant på Frederiksberg. Vi glæder os til at fortælle mere om både Patrick, den nye menu og fødselsdagsfejring.

Og indtil da – rigtig god sommer!

Kærlig hilsen
Team RADIO