Påske-takeaway – til frokost og aften

Forårssolen stråler, farverne vender tilbage, og håbet bliver stadig mere lysegrønt. I køkkenet venter vi utålmodigt på at komme ’på græs’ for alvor, for det er netop nu, at ramsløgene og løgkarsen rejser sig fra grunden og rabarberen skyder op gennem jordskorpen som blåfrosne knytnæver.

Vi savner virkelig at se Jer men som I ved må vi nøjes, endnu et stykke tid, med at kaste vores kærlighed i Radios take away-menuer.

Selv om landet er lukket ned skal vi fejre livet Derfor sammensætter vi i påskeugen en særlig menu, som vil kunne sætte både smag og kulør på påskebordet.

I forbindelse med påsken ændrer vi åbningstiderne i uge 13, så vi holder åbent søndag den 4. april (1. Påskedag). Til gengæld holder vi lukket tirsdag den 30. marts.
Derudover holder vi åbent for afhentning af menu til frokost fredag, lørdag og søndag fra 12-14, og derudover fra 17-20.00 alle dage onsdag til søndag. Disse tider gælder kun i uge 13.

Spæde forårsråvarer på påskemenuen

Køkkenchef Bendix har lagt sig i selen for at sammensætte en lys og let forårsmenu, hvor de nye råvarer får lov til at stråle. Glæd dig til pocheret æg med stenbiderrogn, stegt havkat med ramsløg og cremet fiskesauce og til hovedret en lys lammeragout med dild og rejer – tre ingredienser, som på overraskende vis klæder hinanden helt genialt, når de kombineres.

Vores lille køkken sætter en naturlig begrænsning på, hvor mange menuer vi kan nå at sende ud. Vi anbefaler derfor, at I booker i god tid. Som modtagere af vores nyhedsbrev får I muligheden først, inden vi åbner for øvrige bookinger.

Påske-takeaway

4 retter med brød og smør: 405,-

Radios brød og smør

45,-

Pocheret æg med grillet hjertesalat, stenbiderrogn-creme og urter

110,-

Stegt havkat med ramsløg og cremet fiskesauce

110,-

Lys lammeragout med dild, rejer og forårsløg

125,-

Rabarbermousse og kompot med hybenrose-creme og makron-crumble

85,-

 

Tilkøb af ost

2 danske oste: Thybo og Høgelundgård 8 med creme af mørke bær

75,-

 

Bestilling

Du kan bestille via. mail info@restaurantradio.dk og telefon (+45) 2510 2733 fra tirsdag til lørdag.

Påskemenuen udleveres onsdag d. 31.marts til søndag d. 04.april, mellem 12.00-14.00 eller 17.00-20.00. Betaling er for nuværende kun med kreditkort.