Vi vil tilbage i køkkenet – RADIO er klar med takeaway igen!

Rigtig godt nytår til alle, også selvom året ikke startede på den måde, som vi havde gået og drømt om. Vi havde glædet os til en ny begyndelse, men i stedet går vi igen hjemme og længes efter normalen. Vi savner liv og glade gæster i restauranten, men de forlængede restriktioner betyder desværre, at vi tidligst kan byde jer velkommen i restauranten fra den 9. februar.

Til gengæld har vi besluttet, at vi fra tirsdag den 19. januar igen vil tilbyde smagen af RADIO som takeaway. I april kaldte Berlingskes Søren Frank vores takeaway for ’byens måske bedste takeaway til prisen’, og flere af jer har i de forløbne uger skrevet og spurgt, om den mon vender tilbage. Den opbakning er vi meget stolte og glade for, så vi glæder os til endnu en gang at kunne sende en omgang tiltrængt RADIO-forkælelse ud i jeres stuer.

Sæsonens flotteste råvarer hjem i stuen

Vores køkkenchef Bendix har de seneste dage puslet med at sammensætte næste uges takeaway-menu med fire retter centreret omkring en række af sæsonens bedste råvarer og vinterens fineste fisk og skaldyr. Menuen starter med rimmet kammusling med peberrodscreme og vinaigrette med muslingesaft og æble. Herefter følger dampet torsk med lardo, skorzonerrod, fermenteret majs og brunet smør med røget valnød. Hovedretten er stegt landkylling med fermenteret hvidløg, bagte beder, karamelliserede løg og hasselback-kartofler med kvæde-gastriksauce. Til dessert er der karamelglaserede bagte æbler og selleri med sødskærm, yoghurtis og honningristet havre.

Hele herligheden inkl. brød og smør koster 405,- Der er også mulighed for at købe retterne enkeltvis. Osteservering med Thybo og Høgelundgaard og kompot af mørke bær kan tilkøbes for 75,-

Vi håber meget, at vi får lov til at forsøde jeres ’nedlukning’ for en aften.
Se hele menuen, priser og bestiling her.

Dining Week udskydes til april

Grundet forlængelsen af Covid-19 restriktionerne bliver Dining Week udskudt til d. 26.marts – 11.april. Salget var ellers allerede godt i gang, hvor vi er én af 10 udvalgte restauranter, som tilbyder en 10-rettersmenu til særprisen 525,-. Det betyder at de gæster, der har booket, vil få mulighed for at beholde billetterne på en senere dato – ligesom man naturligvis også kan få pengene refunderet, hvis den nye dato ikke passer. Alt dette er arrangøren af Dining Week i fuld gang med at administrere, så kontakt disse hvis du har nogen spørgsmål.

Mens vi næsten er udsolgt på nuværende tidspunkt, kan der pga. udskydelsen løbende komme ledige borde, så det er værd at holde øje på Dining Weeks hjemmeside.

OBS. Med udsættelsen af Dining Week til april måned, kan der være ændringer i menuen, da RADIO baserer sine retter på sæsonens råvarer.
_
​​​​​​​
Først og fremmest glæder vi os dog meget til at tænde op under komfuret igen, og vi krydser fingre for, at vi snart kan få lov at give jer den fulde RADIO-oplevelse i restauranten. Indtil da vil vi sætte alle kræfter ind på at give jer byens bedste takeaway.

Vi glæder os til at se jer, og ønsker alle en rigtig god weekend indtil da,

Team RADIO