
DINING WEEK 2023
RADIO deltager i nordens største restaurant festival fra d. 10 februar - 18. februar.
Vi vil tilbyde en unik 10-serveringers tasting menu, der viser hvem RADIO er igennem sæsonens grøntsager og fisk, hvor der kan forventes masser af dybde og velsmag.
Bestil bord direkte igennem diningweeks egen hjemmeside her
10-Serverings Dining Week Menu
Kartofler – Løg – Crustade
Hvidkål – Hasselnød – Røget Havgus
Luftig Kamillebisque
***
Grillet kål – Gammel Knas – Sylt
Brød & Sovs
Varmrøget laks – Asier – Fermenteret fløde
Skånsomt fanget fisk – Brændt agurk – Cider
Citron – Bergamotte – Appelsin
Donut med hengemte bær
Chokolade – Fennikel – Havsalt
Vinmenu
2021 Feteasca Regala, La Sapata, Rumænien
***
2020 Riesling Rotschiefer, St. Antony, Rheinhessen, Tyskland
***
2021 Pinot Grigio, La Tunella, Friuli, Italien
***
2019 Spätburgunder, Gabel, Pfalz, Tyskland
***
2018 Chateau du Mont, Sainte Croix du Mont, Bordeaux, Frankrig
Opgraderet Vinmenu
2015 Savinneres, Chenin Blanc "Le Parc", Loire, Frankrig
***
2017 Riesling Orbel GG, St. Antony, Rheinhessen, Tyskland
***
2020 Bourgogne Haute Cotes de Nuits, Armelle & Bernard Rion, Bourgogne, Frankrig
***
2019 Ladoix 1er Cru Le Bois Roussot, Capitain-Gagnerot, Bourgogne, Frankrig
***
2015 Castelnau de Suduiraut, Chateau du Suduiraut, Sauternes, Bordeaux, Frankrig
