fbpx

Patrick Godborg - Køkkenchefen på RADIO

”På RADIO laver jeg ikke mad til mit ego, men til mine gæster.”

Sådan siger RADIO’s køkkenchef Patrick Godborg, som vi i 2021 var heldige at hente til Frederiksberg. Patrick har vundet ’Årets Restaurant’ som køkkenchef på Babette i Vordingborg, fået en michelinstjerne på Kokkeriet i København og vundet flere hjemlige kokkekonkurrencer.

Citatet oven for er rammende for den køkkenfilosofi, Patrick praktiserer på RADIO. For selv om han stadig elsker at teste formen af i kokkekonkurrencer, så er det ikke pincetmad og avantgardistisk kogekunst, der driver ham i dagligdagen på RADIO.

I stedet motiverer det ham at følge sæsonerne så tæt som muligt og at skabe dynamiske menuer, der overleverer på velsmag og værdi for pengene. Ikke mindst er han motiveret af at lede et køkken, hvor der nok er ambitioner, men hvor der samtidig er rart at være for alle.

”I dag er jeg fokuseret på at skabe et køkken i balance. Det handler om, at den gode mad følger det gode liv og vice versa. I mine øjne spiller et køkken først for alvor, når maden smager og medarbejderne har det bedst muligt.”

Emil Maimann - Souschef på RADIO

I køkkenet flankeres Patrick af souschef Emil Maimann, som har været på RADIO siden 2018, og som derfor har både vores køkkenfilosofi og forholdet til RADIO’s dygtige leverandører inde under huden. Sammen med de skiftende sæsoner er det dem, der holder køkkenet forsynet og på tæerne.

”I virkeligheden kan vi jo ikke så meget uden naturen og dygtige landmænd og producenter. Derfor synes jeg, det er vigtigt, at hele holdet kommer ud og ser, hvor vores råvarer kommer fra, og hvordan de bliver skabt. Det giver lidt ydmyghed, og den har vi brug for."