Påske-takeaway - til frokost og aften

Forårssolen stråler, farverne vender tilbage, og håbet bliver stadig mere lysegrønt. I køkkenet venter vi utålmodigt på at komme ’på græs’ for alvor, for det er netop nu, at de spæde, sprøde og forårsfriske råvarer begynder at pible frem fra alle sprækker.

Indtil videre må vi nøjes med at sætte dem på vores takeaway-menu i de kommende uger. For selv om landet er lukket ned, så skal vi stadig fejre lyset, livet og – lige om lidt – påsken. Derfor sammensætter vi i påskeugen en særlig påskemenu, som forhåbentlig kan sætte både smag og kulør på påskebordet.

I forbindelse med påsken ændrer vi åbningstiderne i uge 13, så vi holder åbent søndag den 4. april (1. Påskedag). Til gengæld holder vi lukket tirsdag den 30. marts.

Derudover holder vi åbent for afhentning af menu til frokost fredag, lørdag og søndag fra 12-14, og derudover fra 17-20.00 alle dage onsdag til søndag. Disse tider gælder kun i uge 13.

Spæde forårsråvarer på påskemenuen
Køkkenchef Bendix har lagt sig i selen for at sammensætte en lys og let forårsmenu, hvor de spæde råvarer får lov til at stråle. Du kan glæde dig til pocheret æg med stenbiderrogn, stegt havkat med ramsløg og cremet fiskesauce og til hovedret en lys lammeragout med dild og rejer – tre ingredienser, som på overraskende vis klæder hinanden helt genialt, når de kombineres.

Vores lille køkken sætter en naturlig begrænsning på, hvor mange menuer vi kan nå at sende ud. Vi anbefaler derfor, at I booker i god tid.

Påske-takeaway

4 retter med brød og smør: 405,-

Radios brød og smør

45,-

 

Pocheret æg med grillet hjertesalat, estragon, stenbiderrognscreme og urter

110,-

Stegt havkat med jordskok, kål, ramsløg og cremet fiskesauce

110,-

Lys Lammeragout med dild, rejer, forårsløg og majroer og glaserede kartofler

125,-

Rabarber- hybenrosemousse med rødbede- rabarber kompot og mørdejskiks drysses med bipollen
85,-

85,-

 

Tilkøb af ost

2 danske oste: Thybo og Høgelundgård 8 med creme af mørke bær

75,-

 

Bestilling

Du kan bestille via. mail info@restaurantradio.dk og telefon (+45) 2510 2733 fra tirsdag til lørdag.

Påskemenuen udleveres onsdag d. 31.marts til søndag d. 04.april, mellem 12.00-14.00 eller 17.00-20.00. Betaling er for nuværende kun med kreditkort.

Ved bestilling må du meget gerne oplyse dit navn, mobilnummer og tidspunkt for afhentning.

 

FØLGER ÅRETS GANG DAG FOR DAG