Take Away Menu  - UGE 15

4 Retter med brød og smør 405,-

Dampede grønne asparges med urter, fermenteret pastinaksauce med hyldeblomst og stenbiderrogn

Grillet porre med sprødt kyllingeskind, ramsløgscreme, syltet perleløg og sort hvidløgscroutoner

Grillet svinekotelet med skorzonerrod, kartofler, løg og skysauce med tang og skilt med rejeolie

Rabarber clafoutis med pistacie-lime parfait

 

Tilkøb 

OST:

2 danske oste: Thybo og Hølundgård 8 med mørkebærcreme

75,-

A la carte:

Radio´s brød og smør 45,-

Forretter:

Dampede grønne asparges med urter, fermenteret pastinaksauce med hyldeblomst og stenbiderrogn

110,-

Grillet porre med sprødt kyllingeskind, ramsløgscreme, syltet perleløg og sort hvidløgscroutoner

110,-

Hovedret:

Grillet svinekotelet med skorzonerrod, kartofler, løg og skysauce med tang og skilt med rejeolie

125,-

Dessert:

Rabarber clafoutis med pistacie-lime parfait

85,-

Ost:

2 danske oste: Thybo og Hølundgård 8 med mørkebærcreme

 75,-

Bestilling

Du kan bestille via. mail info@restaurantradio.dk og telefon (+45) 2510 2733 fra tirsdag til lørdag.

Maden udleveres dagligt (tirsdag-lørdag) fra kl. 17.00 – 20.00. Betaling er for nuværende kun med kreditkort.

Ved bestilling må du meget gerne oplyse dit navn, mobilnummer og tidspunkt for afhentning.

 

FØLGER ÅRETS GANG DAG FOR DAG