Take Away Menu - UGE 15
4 Retter med brød og smør 405,-
Dampede grønne asparges med urter, fermenteret pastinaksauce med hyldeblomst og stenbiderrogn
Grillet porre med sprødt kyllingeskind, ramsløgscreme, syltet perleløg og sort hvidløgscroutoner
Grillet svinekotelet med skorzonerrod, kartofler, løg og skysauce med tang og skilt med rejeolie
Rabarber clafoutis med pistacie-lime parfait
Tilkøb
OST:
2 danske oste: Thybo og Hølundgård 8 med mørkebærcreme
75,-
A la carte:
Radio´s brød og smør 45,-
Forretter:
Dampede grønne asparges med urter, fermenteret pastinaksauce med hyldeblomst og stenbiderrogn
110,-
Grillet porre med sprødt kyllingeskind, ramsløgscreme, syltet perleløg og sort hvidløgscroutoner
110,-
Hovedret:
Grillet svinekotelet med skorzonerrod, kartofler, løg og skysauce med tang og skilt med rejeolie
125,-
Dessert:
Rabarber clafoutis med pistacie-lime parfait
85,-
Ost:
2 danske oste: Thybo og Hølundgård 8 med mørkebærcreme
75,-
Bestilling
Du kan bestille via. mail info@restaurantradio.dk og telefon (+45) 2510 2733 fra tirsdag til lørdag.
Maden udleveres dagligt (tirsdag-lørdag) fra kl. 17.00 – 20.00. Betaling er for nuværende kun med kreditkort.
Ved bestilling må du meget gerne oplyse dit navn, mobilnummer og tidspunkt for afhentning.
