Take Away Menu  - UGE 7


LØRDAG & FREDAG ER UDSOLGT I UGE 7

10 ekstra menuer til weeekenden er nu sat salg - kontakt os for mere info

4 Retter med brød og smør 405,-

Cremet sellerisuppe med letrøget kuller, puffet boghvede og persilleolie

Bagt Lyssej med karamelliseret jordskokkepure, hasselnødder, havesyre, palmekål og sauce lavet på fermenteret grøn jordbærsaft og figenblade

Braiseret oksebryst med masser af svampe, syltet tyttebær, perleløg og stegte kartofler

Glaserede gulerødder med havtorn, hvid chokolade, yoghurtmousse med lakridsrod

RADIO's brød & smør

 

Tilkøb 

OST:

2 danske oste: Thybo og Hølundgård 8 med mørkebærcreme

75,-

A la carte:

Radio´s brød og smør 45,-

Forretter:

Cremet sellerisuppe med letrøget kuller, puffet boghvede og persilleolie

110,-

Bagt Lyssej med karamelliseret jordskokkepure, hasselnødder, havesyre, palmekål og sauce lavet på fermenteret grøn jordbærsaft og figenblade

110,-

Hovedret:

Braiseret oksebryst med masser af svampe, syltet tyttebær, perleløg og stegte kartofler

125,-

Dessert:

Glaseret gulerødder med havtorn, hvid chokolade, yoghurtmousse med lakridsrod

85,- 

Ost:

2 danske oste: Thybo og Hølundgård 8 med mørkebærcreme

 75,-

Bestilling

Du kan bestille via. mail info@restaurantradio.dk og telefon (+45) 2510 2733 fra tirsdag til lørdag.

Maden udleveres dagligt (tirsdag-lørdag) fra kl. 17.00 – 20.00. Betaling er for nuværende kun med kreditkort.

FØLGER ÅRETS GANG DAG FOR DAG