Take Away Menu - UGE 7
LØRDAG & FREDAG ER UDSOLGT I UGE 7
10 ekstra menuer til weeekenden er nu sat salg - kontakt os for mere info
4 Retter med brød og smør 405,-
Cremet sellerisuppe med letrøget kuller, puffet boghvede og persilleolie
Bagt Lyssej med karamelliseret jordskokkepure, hasselnødder, havesyre, palmekål og sauce lavet på fermenteret grøn jordbærsaft og figenblade
Braiseret oksebryst med masser af svampe, syltet tyttebær, perleløg og stegte kartofler
Glaserede gulerødder med havtorn, hvid chokolade, yoghurtmousse med lakridsrod
RADIO's brød & smør
Tilkøb
OST:
2 danske oste: Thybo og Hølundgård 8 med mørkebærcreme
75,-
A la carte:
Radio´s brød og smør 45,-
Forretter:
Cremet sellerisuppe med letrøget kuller, puffet boghvede og persilleolie
110,-
Bagt Lyssej med karamelliseret jordskokkepure, hasselnødder, havesyre, palmekål og sauce lavet på fermenteret grøn jordbærsaft og figenblade
110,-
Hovedret:
Braiseret oksebryst med masser af svampe, syltet tyttebær, perleløg og stegte kartofler
125,-
Dessert:
Glaseret gulerødder med havtorn, hvid chokolade, yoghurtmousse med lakridsrod
85,-
Ost:
2 danske oste: Thybo og Hølundgård 8 med mørkebærcreme
75,-
Bestilling
Du kan bestille via. mail info@restaurantradio.dk og telefon (+45) 2510 2733 fra tirsdag til lørdag.
Maden udleveres dagligt (tirsdag-lørdag) fra kl. 17.00 – 20.00. Betaling er for nuværende kun med kreditkort.
