Take Away Menu  - UGE 8

UDSOLGT FREDAG & LØRDAG 

4 Retter med brød og smør 405,-

Rørt kalveinderlår tartar med røget torskerogns- og peberrodscreme, urter og grønne tomater og stikkelsbær

Pocheret lange med stegt grønkål, løvstilkke, fermenteret selleripure og sauce lavet på røgede torskehoveder, kartoffel og creme fraiche

Grillet modnede svinenakker med svampesirup, hø-bagt gulerod, karamelliseret løgpure med timian og nøglebenssky med salvie, æble og hasselnød. Hertil stegte kartofler.

Mazarinkage med æbler, brombær og brændte mandler

 

Tilkøb 

OST:

2 danske oste: Thybo og Hølundgård 8 med mørkebærcreme

75,-

A la carte:

Radio´s brød og smør 45,-

Forretter:

Rørt kalveinderlår tartar med røget torskerogns- og peberrodscreme, urter og grønne tomater og stikkelsbær

110,-

Pocheret lange med stegt grønkål, løvstilkke, fermenteret selleripure og sauce lavet på røgede torskehoveder, kartoffel og creme fraiche

110,-

Hovedret:

Grillet modnede svinenakker med svampesirup, hø-bagt gulerod, karamelliseret løgpure med timian og nøglebenssky med salvie, æble og hasselnød

Hertil stegte kartofler

125,-

Dessert:

Mazarinkage med æbler, brombær og brændte mandler

85,-

Ost:

2 danske oste: Thybo og Hølundgård 8 med mørkebærcreme

 75,-

Bestilling

Du kan bestille via. mail info@restaurantradio.dk og telefon (+45) 2510 2733 fra tirsdag til lørdag.

Maden udleveres dagligt (tirsdag-lørdag) fra kl. 17.00 – 20.00. Betaling er for nuværende kun med kreditkort.

FØLGER ÅRETS GANG DAG FOR DAG