Restaurant RADIO – 28. maj 2020

Retningslinjer under Covid-19

 

Kære Gæst

Vi er lykkelige for, at vi med genåbningen af Danmark igen kan byde gæster velkomne inden for på Restaurant RADIO, hvor vi sædvanens tro har benyttet lejligheden til at lave nye menuer og drikkekort, som passer til sæsonen. Og samtidig har vi åbnet og gjort terrassen klar til sommeren med nye tiltag.

I den forbindelse er det vigtigt for os at fortælle, at vi naturligvis overholder Erhvervsministeriets retningslinjer i forbindelse med Covid-19, så vi sikrer alle gæster et trygt besøg.

Alle vores medarbejdere er naturligvis trænet i retningslinjerne.

Konkret for RADIO betyder dette bl.a. at:

  • Bordene er sat op således, at der er over en meters afstand fra ”selskab til selskab”.
  • I vil blive tilbudt et renseklæde til at rengøre hænder før serveringen.
  • Der vil være mulighed for løbende desinficering af hænder. Sprit er gjort tilgængeligt flere steder i restauranten. Ønsker du at desinficere dine hænder under maden, kan du til enhver tid bede en tjener om sprit.
  • Hver gæst får udleveret sit eget engangsmenukort for at undgå krydskontaminering.
  • Vinkortet kan ses ved brug af QR kode.
  • Der er ekstra rengøring og desinficering af restauranten efter hver service.
  • Da vi i alt kun må have 15 minutters direkte kontakt pr. gæst/bord, vil vi yde den bedst mulige service på den tid, der er. Tiden tillader desværre ikke være den samme mængde af anretning ved bordene som normalt.
  • Garderobe er på eget ansvar og vi henstiller til, at der holdes afstand i området. Du er også velkommen til at tage dit tøj med til bordet.
  • Toiletterne rengøres oftere end tidligere. Også her henstiller vi til, at der holdes den nødvendige afstand.
  • Hygiejnen i vores køkken er i absolut topklasse, hvorfor vi ikke har gjort yderligere tiltag her.

Har du/I konkrete spørgsmål, så hold jer endelig ikke tilbage. Vi er her for at give jer en så god og tryg oplevelse som overhovedet muligt, og vi besvarer derfor også gerne alle spørgsmål så godt, vi kan.

Vi skal alle passe på hinanden, gæster såvel som medarbejdere, og bliv derfor hjemme, hvis du ikke føler dig rask eller har mistanke om symptomer på Covid-19.

Og selvsagt bakker vi naturligvis op om Sundhedsstyrelsens generelle retningslinjer for god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd i det offentlige rum.

Du kan evt. læse Erhvervsministeriets retningslinjer for restauranter og cafeer her.

Vi glæder os umådeligt til at have gæster og liv i restauranten igen.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 25102733 eller mail info@restaurantradio.dk

 

Med venlig hilsen

Team RADIO