Retningslinjer under Covid-19

Fra fredag d.10.12.2021 er der indført nye restriktioner i forbindelse med stigende coronasmitte i samfundet, og vi ønsker som altid at gøre jeres besøg så trygt og sikkert som muligt. 

Derfor sørger vi for at:

  • Det personale som er på arbejde når du besøger os, har fremvist gyldig coronapas inden dagens begyndelse. 
  • Der er mulighed for at holde god afstand, og vi lufter ofte lokalet ud
  • Der er håndsprit til fri afbenyttelse. 

Og vi skal bede dig om at følge nedenstående retningslinjer: 

  • Når du besøger restauranten skal du fremvise gyldigt coronapas efter de gældende retningslinjer. Børn under 15 år er undtaget. 
  • Du skal bære mundbind, når du besøger restauranten. Dette gælder når du går rundt i lokalet. Du må gerne tage mundbindet af, når du sidder ved dit bord. Vi gør opmærksom på at børn op til 12 år ikke skal bruge mundbind, og det samme gælder vores personale da de har coronapas. 
  • Serveringssteder og restauranter skal lukke kl.24.00, og sidste udskænkning vil derfor være kl.23:30 

BEMÆRK:

Vi gør opmærksom på at myndighederne IKKE har fundet det nødvendigt at indføre afstandskrav, forsamlingsforbud for siddende gæster eller lign. restriktioner på nuværende tidspunkt, og det er derfor fortsat muligt at afholde julefrokoster og andre selskaber så længe disse følger ovenstående retningslinjer. 

Har du/I konkrete spørgsmål, så hold jer endelig ikke tilbage. Vi er her for at give jer en så god og tryg oplevelse som overhovedet muligt

Hvis I har spørgsmål til ovenstående, er I velkomne til at kontakte os på tlf. 2510 2733

Med venlig hilsen Team RADIO