Dining week hos RADIO i uge 7
10 retter – 525,- fra d. 11. februar til d. 19. februar
Kunne du fristes af en menu med lidt flere retter – helt nøjagtig 10-serveringer til kun 525,- , så deltager RADIO igen i år i årets Dining week, men skynd dig for billetsalget er skudt i gang, og bordene bliver som vanligt revet væk.
Traditionen tro, har vores restaurantchef, Tim, sammensat to spændende vinmenuer med valg som komplimenterer maden på smukkeste vis. Vælg mellem den klassiske vinmenu eller som noget helt nyt; vores opgraderede udgave.
MENU
10 SERVERINGER 525 kr.
+billetgebyr 26 kr.
inkl. 750 ml. S.Pellegrino pr. to personer
Kartofler – Fuglekvidder
Sortkål – Vesterhavsost
Brandade – Krustade
Æble – Sort Hvidløg
Muslingebisque – Røg
Porre – Aromatique
Kalv – Gule Ærter
Citrusfromage – Tørret Laktose
Fudge – Hasselnødder
Red Mayan – Vanilje
VINMENU
528,00 kr.
Crémant Vouvray, Domaine du Petit Côteau, Loire, Frankrig
2020 Riesling “Rotschiefer” St. Antony,Rheinhessen, Tyskland
2019 Pinot Grigio Lune, Serene Vini, Veneto, Italien
2018 Spätburgunder, Weingut Christmann, Pfalz, Tyskland
2018 Chenin Blanc, Les Sablonnettes, Loire, Frankrig
Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af vinmenuer, dette kan ikke ændres efterfølgende.
OPGRADERET VINMENU
799,00 kr.
Champagne, Blanc de Blanc, Vertus, Pascal Doquet, Frankrig
*
2014 Riesling, “Grand Cru Wiebelsberg”, Rémy Gresser, Frankrig
*
2010 Moelleux, Château Richard, Bergerac, Frankrig
*
2014 Barolo, Aurelio Settimo, Piemonte, Italien
*
2018 Riesling Spätlese “Lenchen” Weingut Peter Jakob Kühn, Rheingau, Tyskland
Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af drikkevaremenuer, dette kan ikke ændres efterfølgende.