Dining week hos RADIO i uge 7

10 retter – 525,- fra d. 11. februar til d. 19. februar   

Kunne du fristes af en menu med lidt flere retter – helt nøjagtig 10-serveringer til kun 525,- , så deltager RADIO igen i år i årets Dining week, men skynd dig for billetsalget er skudt i gang, og bordene bliver som vanligt revet væk.

Traditionen tro, har vores restaurantchef, Tim, sammensat to spændende vinmenuer med valg som komplimenterer maden på smukkeste vis. Vælg mellem den klassiske vinmenu eller som noget helt nyt; vores opgraderede udgave.

Bestil bord her

MENU

10 SERVERINGER 525 kr.
+billetgebyr 26 kr.
inkl. 750 ml. S.Pellegrino pr. to personer

Kartofler – Fuglekvidder

Sortkål – Vesterhavsost

Brandade – Krustade

Æble – Sort Hvidløg

Muslingebisque – Røg

Porre – Aromatique

Kalv – Gule Ærter

Citrusfromage – Tørret Laktose

Fudge – Hasselnødder

Red Mayan – Vanilje

VINMENU 

528,00 kr.

Crémant Vouvray, Domaine du Petit Côteau, Loire, Frankrig

2020 Riesling “Rotschiefer” St. Antony,Rheinhessen, Tyskland

2019 Pinot Grigio Lune, Serene Vini, Veneto, Italien

2018 Spätburgunder, Weingut Christmann, Pfalz, Tyskland

2018 Chenin Blanc, Les Sablonnettes, Loire, Frankrig

Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af vinmenuer, dette kan ikke ændres efterfølgende.

OPGRADERET VINMENU 

799,00 kr.

Champagne, Blanc de Blanc, Vertus, Pascal Doquet, Frankrig
*
2014 Riesling, “Grand Cru Wiebelsberg”, Rémy Gresser, Frankrig
*
2010 Moelleux, Château Richard, Bergerac, Frankrig
*
2014 Barolo, Aurelio Settimo, Piemonte, Italien
*
2018 Riesling Spätlese “Lenchen” Weingut Peter Jakob Kühn, Rheingau, Tyskland

Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af drikkevaremenuer, dette kan ikke ændres efterfølgende.