Winemakers Dinner: RADIO X Rémy Gresser Torsdag d. 10 marts.

Kom med til en helt særlig aften hos RADIO, når vi gennem tolv vine besøger den økologiske vingård Domaine Rémy Gresser i Alsace.

Aftenens tolv vine er rene, stringente og modne og vil være fra årgang 2000 og fremefter. De er som skabt til RADIOs grøntsagsbaseret køkken, hvilket I selv får fornøjelsen af at teste, når de denne aften serveres til en udvalgt 5-retters menu. Rémy Gresser vil selv præsentere de enkelte vine igennem aftenen.

Hele aftenen med 5 retter og 12 økologiske vine kan opleves for kun 1.099,-

Der vil være mulighed for at købe et udvalg af vinene med hjem på aftenen med særlige rabatter fra importøren Vinea.dk.

Vi har allerede solgt 2/3 dele af billetterne, så vi vil anbefale at få bestilt hurtigt, hvis du også vil være med.

Book her

OM DOMAINE GRESSE
Domaine Gresser er et område, der kan spores helt tilbage til 1520. Den pragtfulde vingård har 11 hektar marker i Andlau (Alsace), som er karakteriseret ved sin exceptionelle variation af jordbundstyper. Disse og de forskellige eksponeringer og højder skaber et hav af forskelligartede terroirs i særklasse.

Manden bag vinene er Rémy Gresser, og han har et hjerte, der banker for bæredygtig produktion. Han baserer sit arbejde med vinplanterne på naturens gang og vejrets skiften. For at vinenes terroir udtrykkes bedst er vinstokkene økologiske, hvilket giver naturligt sunde og modne druer. Samtidig har han taget et bevidst valg om at arbejde med druer, som netop giver mulighed for at udtrykke terroiren så præcist som muligt: Riesling, Gewurztraminer, Pinot Blanc, Pinot Gris, Sylvaner, Muscat og Pinot Noir.

Med Rémy Gressers egne ord, så er hovedformålet at skabe de bedste forhold omkring vinstokkene, så de kan arbejde og udvinde klippens mineraler, producere sukker, modne syre og producere aromatiske stoffer. For ham handler det om at skabe de bedste betingelser for vinstokkene og på den måde være i stand til at give dem mulighed for at genoprette den særlige jord, som den trækker smag fra.

RADIOs egen restaurantchef Tim har tilbage i 2018 aflagt Remy Gresser et besøg, hvor det var en sand fornøjelse, at opleve Remys store passion for vin og den helt særlige fokus på terrior, og lære hvordan jordbundstyperne har særegne karakteristika, som er med til at forme vinens smagsnuancer.

Glæd dig til:
Crémant d’Alsace

2018 Pinot Blanc Kritt
2019 Riesling Kritt

2014 Sylvaner Duttenberg
2019 Riesling Duttenberg

2018 Gewürztraminer Kritt
2019 pinot Gris Brandhof

2015 Rieling Moenchberg Grand Cru
2014 Riesling Wiebelsberg Grand Cru

2018 Pinot Noir Brandhof
2014 Pinot Noir Clos de l’Ourse

2000 Riesling Wiebelsberg Grand Cru VT