fbpx

Ny topanmeldelse, renovering og vildt på menuen

Efteråret viser sig lige nu fra sin bedste side med lune dage og rustrøde blade på træerne. I køkkenet har vi
glædet os til at tage hul på vildtsæsonen, som nu er gået ind, og fra i dag lægger novembermenuen fra land
med friskskudte fasaner. Svampesæsonen er gået på hæld, og i stedet har vi taget hul på efterårets råvarer
fra marken, hvor sødmefulde jordskokker, butternutsquash og flotte knoldselleri gør sig bemærket på
menuen.

Topanmeldelse fra Feinschmeckeren

I sidste måned havde vi besøg af journalist og madanmelder Rasmus Palsgård, som står bag
feinschmeckeren.dk – én af landets mest seriøse blogs om vin og gastronomi. Feinschmeckeren har netop
udgivet en dugfrisk anmeldelse af sit besøg, hvori han konkluderer, at ”Radio er i topform”:

”…Restaurant Radio opererer på et rigtig højt niveau, som efter min mening i langt størstedelen af
tilfældene berettiger til en michelinstjerne. Der er en god balance mellem ydmyge og luksuriøse råvarer, og
evnen til at smage til og balancere de enkelte smage og teksturer på tallerkenen er ikke til at overse. På den
baggrund tilbyder Radio et særdeles godt forhold mellem pris og kvalitet, når man tænker på, at maden
alene på en stjerne i Guide Michelin koster det samme, som Radio tager for den fulde pakke med
champagne, opgraderet vinmenu og kaffe.”

Vi er selvsagt meget stolte af den særdeles flotte anmeldelse, som du kan læse i sin helhed her

Patrick Godborg forret med glaskål og muslinge sauce serveret på Restaurant RADIO
Patrick Godborg hovedret på Restaurant RADIO med vildt dyr karl johan, broken gel på sherry og reduceret vildt sauce
Restaurant Radio cheesecake dessert med caviar lavet af Patrick Godborg

Nye ansigter i køkkenet

Den flotte anmeldelse skyldes en stærk holdindsats, ikke mindst fra vores hold i køkkenet, hvor Patrick
Godborg og souschef Emil Maimann har fået forstærkning i form af Nate Hvilsted, som i september kom til
RADIO fra No. 2. Nate har vist sig som en fantastisk dygtig kok, og vi er glade for at have fået ham ombord.
Vi har også budt velkommen til den talentfulde kokkeelev Emma, og vi glæder os meget til at vise
hende vejen og være en del af rejsen ind i gastronomiens verden.

Nyrenoverede lokaler

Derudover glæder vi os til at byde jer alle velkommen i restauranten, som for nylig har fået en overhaling
med blandt andet spritnye toilet- og garderobefaciliteter og et nyt vinrum med fristelser fra vores
prisvindende vinkort, som for nylig blev kåret til Danmarks bedste ’Short List’ af Star Wine List.

Novembermenuen


Torsk - Asier - Sennep

Jordskok - Svampe - Sherry

Butternut - Miso - Mandler

Fasan - Selleri - Spinat

Græskar - Cheesecakeis - Black label caviar

Kal - Brioche - Karl Johan

Æble - Fermenteret Hvidløg - Verbena

Mange varme efterårshilsner fra

Claus, Merete og hele team RADIO