MÅNEDENS MENU
Menuen skifter 12 gange i året og hver gang med retter, som ikke har været på kortet før.
RADIO HELE PAKKEN: Champagne - 7 retter - 7 glas - kaffe & sødt 1695kr // med opgraderet vinmenu 1995kr
Syv retter 695kr
Fem retter 485kr**
Tre retter 395kr*
Kål - Ost - Ramsløg*
Tilføj Caviar 85,-
Grillet Løg - Ande Sauce - Five Spice**
Karamelliseret Løg - Salvie Brød - Hvidløg**
Svinebryst - Teriyaki - Kartoffel*
Tilføj trøffel 85,-
Rygeost - Vesterhavs Ost - Korianderfrø
Valnødder - Brunet Smør - Honning
Citronfromage - Grape - Hvid Chokolade*
Vi kan desværre ikke imødekomme alle former for allergener. Kontakt os gerne, hvis i skulle have yderligere spørgsmål.
Vi lægger vægt på, at det du drikker passer til maden. Deraf udarbejder vores restaurantchef og køkkenet hver måned en vin- og saftmenu, der tilpasses maden.
3 glas vin 350kr // 5 glas vin 535kr // 7 glas vin 750kr
3 glas opgraderet vin 518kr // 5 glas opgraderet vin 828kr // 7 glas opgraderet vin 1088kr
3 glas juice 178kr // 5 glas juice 258kr
2021 Riesling “Duttenberg”, Remy Gresser, Alsace, Frankrig
2021 Bois Blanc, Domaine Özil, Ardèche, Frankrig
2021 Chardonnay & Weisburgunder, Knipser, Pfalz, Tyskland
2019 Garnatxa de Cervoles les Garriques, Catalonien, Spanien
2010 Moelleux, Château Richard, Bergerac, Frankrig
2018 Chenin Blanc “Fleurs d’Érables, Coteaux du Layon, Sablonnettes, Frankrig
2021 Riesling Spätlese, Krettnach Euchariusberg, Petershof, Saar, Tyskland
Opgraderet Vinmenu
2014 Riesling “Wiebelsberg” Grand Cru, Remy Gresser, Alsace, Frankrig
2011 Chenin Blanc, “Chamboureau” Savinneres, Domaine Fl, Loire, Frankrig
2020 Saint Romain, “Le Jarron”, Buisson, Bourgogne, Frankrig
2017 Chateauneuf Du Pape, Gigognan, Rhône, Frankrig
1976 Riesling Auslese, Erdener Treppchen, Bernhard Jakoby, Mosel, Tyskland
1985 Moulin Touchais, Coteaux Du Layon, Loire, Frankrig
2018 Riesling Spätlese, Schloss Saarstein, Saar, Tyskland
Se hele vinkortet her
Vin
Hos os er vinene specielt udvalgte. Vi har en del lettere vine med masser af nuancer og noter.
Vi foretrækker vinbønder, der har en bæredygtig og økologisk produktion. Helst de små huse, hvor bonden har en hånd med i hele processen - helt fra arbejdet i markedet til den endelige vin. Det er vores erfaring, at de ofte har et større engagement og passion, som i sidste ende kommer til udtryk i form af en bedre smag i vinene.
Saft
Vores saftmenu består af safter og juicer, som vi selv specialfremstiller til månedens enkelte retter. Her bruger vi både frugt og grøntsager. En spandfuld syrlige æbler, et skud grøn persille, nogle søde kirsebær eller en farverig rødbede. På den måde får du sæsonens smage ind både på din tallerken og i dit glas.
This is Emil, our new restaurant manager. He is ...
Feb 6


Our dessert was developed by Tim asking Patrick if...
Jan 25

A new week has arrived, which means the kitchen is...
Jan 23

One of the highlights of a dinner is dipping the ...
Jan 19






First menu of 2023 will offer a menu with lots of ...
Jan 6

We’re repeating the success of last year in week...
Jan 4



Today is our last opening day this year. We thank ...
Dec 22

We are leaving friday for the Christmas holidays ...
Dec 20



Before long the Christmas holidays will be upon ...
Dec 15


