NOVEMBER MENU
Menuen skifter 12 gange i året og hver gang med retter, som ikke har været på kortet før.
RADIO HELE PAKKEN: Aperitif - 7 retter - 7 glas - kaffe & sødt 1650kr // med sommelierens udvalgte vinmenu 1950kr
Vi tager hensyn til allergener, men har brug for information om dem senest 24 timer før jeres besøg.
Desværre kan vi ikke tage hensyn til allergier over for soja og citrus, da mange af vores grundingredienser indeholder disse produkter.
Kontakt os venligst hurtigst muligt, så vi kan tage stilling til dine allergener.
Tre retter 395,-
Ørred – Græskar – Gulerod
Gulerod – Brunet smør – Timian
Vanilje – Appelsin – Cointreau
Fem retter 495,-
Paratha – Kosho – Flæskesvær
Dumpling – Tang – Svampe
Ørred – Græskar – Gulerod
Gulerod – Brunet smør – Timian
Vanilje – Appelsin – Cointreau
Syv retter 745,-
Paratha – Kosho – Flæskesvær
Dumpling – Tang – Svampe
Dådyr – Tyttebær – Løgeddike
Ørred – Græskar – Gulerod
Gulerod – Brunet smør – Timian
Brændt træ – Romrosin – Gær
Vanilje – Appelsin – Cointreau
Vi lægger vægt på, at det du drikker passer til maden.
Vores restaurantchef udarbejder sammen med køkkenet hver måned en vin- og saftmenu, der tilpasses menuen.
Vinmenu:
5 glas 495kr // 7 glas 745kr
Juicemenu:
3 glas juice 300kr // 5 glas juice 400kr
Vinmenu
2022 Grüner Veltliner Vom Schloss, Graf Hardegg, Weinviertel, Østrig
2022 Pinot Gris Sensation, Domaine Amélie & Charles Sparr, Alsace, Frankrig
2024 Fetească Regală Orange, La Sapata, Donau, Rumænien
2023 Viognier, Fayolle “La Mistrale” Blanc, Rhône, Frankrig
2022 Perrin Signature Bio, Côtes du Rhône, Frankrig
Barbadillo Jopo de Lobo Pedro Ximénez, Sherry, Spanien
5 års Rivesaltes Ambré, Arnaud de Villeneuve, Rivesaltes, Frankrig
Vinkort
Se hele vinkortet her
Hos os er vinkortet specielt udvalgte, hvor vi har en del lettere vine med masser af nuancer og noter.
Vi foretrækker vinbønder, der har en bæredygtig og økologisk produktion. Helst de små huse, hvor bonden har en hånd med i hele processen - helt fra arbejdet i markedet til den endelige vin. Det er vores erfaring, at de ofte har et større engagement og passion, som i sidste ende kommer til udtryk i form af en bedre smag i vinene.
Saft
Vores saftmenu består af safter og juicer, som vi selv specialfremstiller til månedens enkelte retter. Her bruger vi både frugt og grøntsager. En spandfuld syrlige æbler, et skud grøn persille, nogle søde kirsebær eller en farverig rødbede. På den måde får du sæsonens smage ind både på din tallerken og i dit glas.
Should we bring back our version of a kinder milk ...
Okt 1
The evenings are getting darker, the air a little ...
Sep 29
Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.
There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

