MÅNEDENS MENU
Menuen skifter 12 gange i året og hver gang med retter, som ikke har været på kortet før.
RADIO HELE PAKKEN: Champagne - 7 retter - 7 glas - Kaffe & Sødt 1695 kr. Med opgraderet vinmenu 1995
Syv retter 695 kr. ( Inklusiv de 2 tillægsretter markeret med **)
Fem retter 485 kr.
Tre retter 395 kr. (Tirsdag - Torsdag markeret med*)
MÅNEDENS MENU
Maj Menu 1 maj - 28 maj
Snacks
Tilføj en dåse 10 grams White Sturgeon caviar 89,-
Ærter - Dashi - Fløde
Hvide Asparges - Ost - Kartofler
Tomat - Te - Ørredrogn*
Gris - Rabarbq - Grønne Asparges
Tilføj trøffel 85,-
**White Sturgeon - Hvide Asparges
**Brie fra Hårbølle - Rabarber
Tilføj trøffel 85,-
*Kærnemælk - Kamille - Havesyre
Fra 30 Maj
Østers - Ærter - Æggehvider
Tomat - Rejer - Røg
Grøn Asparges - Sesam - Grønne Jordbær
Makrel - Bacon - Hvid Asparges
**White Sturgeon - Hvide Asparges
**Brie fra Hårbølle - Rabarber
Tilføj trøffel 85,-
Skovjordbær - Figenblad - Hyldeblomst
Hvis nogen i selskabet har allergier eller ønsker om at undgå specifikke fødevarer, vil vi meget gerne vide det på forhånd. På den måde kan vi give jer den bedste oplevelse.
Det er vigtigt for os, at det du drikker, passer til maden. Derfor udarbejder vores restaurantchef og køkkenet hver måned vin- og saftmenuer, der matcher maden.
3 glas vin 350 kr. // 5 glas vin 535 kr. // 7 glas vin 750 kr.
3 glas opgraderet vin 518 kr. // 5 glas opgraderet vin 828 kr. // 7 glas opgraderet vin 1088
2021 Grauburgunder Sulzfeld Trocken, Burg Ravensburg, Baden, Tyskland
2020 Riesling, Hallgarten Alte Reben, Peter Jakob Kühn, Rheingau, Tyskland
2020 Friponne - IGP Maures Rosé, Chateau Saint Roux, Provence, Frankrig
2019 Cabernet Franc, Yannick Amirault, Loire, Frankrig
2010 Moelleux, Château Richard, Bergerac, Frankrig
2020 Farouche, Orange, Domaine Amelie & Charles Sparr, Alsace, France
2021 Riesling Spätlese, weinmanufaktur-petershof, Saar, Tyskland
Opgraderet vinmenu:
2013 Pinot Gris Wiebelsberg Grand Cru, Rémy Gresser, Alsace, Frankrig
2016 Riesling, EL Königsbacher Ölberg, Weingut Christmann, Pfalz, Tyskland
NV Rosé Anthocyane, Pascal Doquet, Champagne, Frankrig
2019 Intemporal rougee, Domaine de la Dourbie, Languedoc, Frankrig
1976 Riesling Auslese, Weingut Bernhard Jakoby, Mosel, Tyskland
2020 Farouche, Orange, Domaine Amelie & Charles Sparr, Alsace, France
2019 Riesling Spätlese, Serriger, Schloss Saarsteiner, Saar, Tyskland
Se hele vinkortet her.
Vin
Hos os er vinene specielt udvalgte. Vi har en del lettere vine med masser af nuancer og noter.
Vi foretrækker vinbønder, der har en bæredygtig og økologisk produktion. Helst de små huse, hvor bonden har en hånd med i hele processen - helt fra arbejdet i markedet til den endelige vin. Det er vores erfaring, at de ofte har et større engagement og passion, som i sidste ende kommer til udtryk i form af en bedre smag i vinene.
Vores vinliste er primært bygget op om de klassiske, europæiske vinområder såsom Champagne, Loire, Bourgogne og Piemonte, men vi har også oversøiske vine fra vinbønder, der laver særligt god vin, som passer til vores retter
Saft
Vores saftmenu består af safter og juicer, som vi selv specialfremstiller til månedens enkelte retter. Her bruger vi både frugt og grøntsager. En spandfuld syrlige æbler, et skud grøn persille, nogle søde kirsebær eller en farverig rødbede. På den måde får du sæsonens smage ind både på din tallerken og i dit glas.