FEBRUAR MENU
Menuen skifter 12 gange i året og hver gang med retter, som ikke har været på kortet før.
RADIO HELE PAKKEN: Aperitif - 7 retter - 7 glas - kaffe & sødt 1650kr // med sommelier vinmenu 1950kr
Vi tager hensyn til allergener, men har brug for information om dem senest 24 timer før jeres besøg.
Desværre kan vi ikke tage hensyn til allergier over for soja og citrus, da mange af vores grundingredienser indeholder disse produkter.
Kontakt os venligst hurtigst muligt, så vi kan tage stilling til dine allergener.
Tre retter 395,-
Laks – Peberrod - Glaskål
Gris - Græskar - Piment
Sablé - Kirsebær - Tørrede blomster
Fem retter 485,-
Brioche - Porre - Kartoffel
Laks – Peberrod - Glaskål
Karamelliseret kål - Havgus - Hasselnød
Gris - Græskar - Piment
Sablé - Kirsebær - Tørrede blomster
Syv retter 695,-
Brioche - Porre - Kartoffel
Laks – Peberrod – Glaskål
Blomkål – Trøffel - Shiitake
Karamelliseret kål - Havgus - Hasselnød
Gris - Græskar – Piment
Æble – Kamille - Mælk
Sablé - Kirsebær - Tørrede blomster
Vi lægger vægt på, at det du drikker passer til maden.
Vores restaurantchef udarbejder sammen med køkkenet hver måned en vin- og saftmenu, der tilpasses menuen.
Vinmenu:
5 glas 500kr // 7 glas 750kr
Juicemenu:
3 glas juice 300kr // 5 glas juice 400kr
Vinmenu
Vores vinmenu er varierende fra uge til uge, hvor producenter med mindre produktion, får deres chance til køkkenets menu.
Sommelier Vinmenu:
2022 Mâcon-Bray "Atout Vent", Domaine de Thalie, Bourgogne, Frankrig
2023 Sancerre "Terres Blanches", Vignoble Dauny, Frankrig
2020 Grüner Veltliner "Möbius", Weinhof Uibel, Østrig
2022 Verdejo "Arenas de Santyuste", Esmeralda Garcia, Rueda, Spanien
2019 "Kalliste", Domaine U Stiliccionu, Korsika, Frankrig
2015 Riesling Goldkapsel Spätlese, Weingut Knipser, Pfalz, Tyskland
2021 Dulcinea, Casaccia, Piemonte, Italien
5 glas 775kr // 7 glas 1050kr
Vinkort
Se hele vinkortet her
Hos os er vinkortet specielt udvalgte, hvor vi har en del lettere vine med masser af nuancer og noter.
Vi foretrækker vinbønder, der har en bæredygtig og økologisk produktion. Helst de små huse, hvor bonden har en hånd med i hele processen - helt fra arbejdet i markedet til den endelige vin. Det er vores erfaring, at de ofte har et større engagement og passion, som i sidste ende kommer til udtryk i form af en bedre smag i vinene.
Saft
Vores saftmenu består af safter og juicer, som vi selv specialfremstiller til månedens enkelte retter. Her bruger vi både frugt og grøntsager. En spandfuld syrlige æbler, et skud grøn persille, nogle søde kirsebær eller en farverig rødbede. På den måde får du sæsonens smage ind både på din tallerken og i dit glas.
DINING WEEK MENU
I uge 7 er det igen tid til Dining Week, og vi har gjort os umage for at skabe en smagfuld tastingmenu fyldt med skønne serveringer – alt sammen til en særdeles appetitlig pris.
Hvornår: 7. – 16. februar 2025
Billetter: Bookes direkte hos Dining Week – som bliver sat til salg i løbet af januar 2025.
Hvad er Dining Week?
Dining Week er Nordens største restaurantfestival og afholdes hvert år i uge 7 og uge 42. Konceptet er enkelt: Udvalgte restauranter serverer en menu til en fast særpris. Hvor det her hos RADIO er en tastingmenu.
Dining Week er mere end bare god mad til en god pris. Det er en oplevelse, hvor madentusiaster samles for at udforske nye restauranter, nyde fremragende service og dele fantastiske stunder med venner, familie eller dem, du holder af.
Vi glæder os til at byde dig velkommen hos RADIO til en uge fyldt med smag og stemning!
TASTING MENU
Vaffel - Coppa - Bløde løg
Spicy druer - Verbena - Citron
Blomkål - Trøffelcreme - Aske
Brioche - Porre - Kartoffel
Laks - Peberrod - Glaskål
Karamelliseret kål - Havgus - Hasselnød
Gris - Græskar - Piment
Æble - Kamille - Mælk
Brunet smør-madeleine
525,- pr. person



Our all-time favorite head chef is always so good ...
Jan 30

En ny uge starter på RADIO i dag – og endda med...
Jan 28


Snart er det igen tid til Dining Week, og vi har ...
Jan 5

From all of us to all of you. We want to wish you ...
Dec 31

While we have sent everyone on a well deserved ...
Dec 26


Vi takker alle, der lagde vejen forbi RADIO for en...
Dec 20


I år har vi givet et moderne twist til nogle af ...
Dec 15

Vores pocherede porrer serveres med en aromatisk ...
Dec 13

Inden længe begynder et nyt år, og det betyder, ...
Dec 12

Vi delte hovedretten fra decembermenuen forleden, ...
Dec 6





