MÅNEDENS MENU
Menuen skifter 12 gange i året og hver gang med retter, som ikke har været på kortet før.
RADIO HELE PAKKEN: Champagne - 7 retter - 7 glas - Kaffe & Sødt 1695 kr. Med opgraderet vinmenu 1995
Syv retter 695 kr. ( Inklusiv de 2 tillægsretter markeret med **)
Fem retter 485 kr.
Tre retter 395 kr. (Tirsdag - Torsdag markeret med*)
MÅNEDENS MENU
Æbler - Gule Beder - Musling
Dagens Fangst - Sukkerærter - Hyldeblomst*
Tilføj Caviar 75,-
Pandekage - Svampe - Ost
Tilføj trøffel 75,-
Gris - Kartofler - Valle*
Caviar - Majs - IPA**
Gammel Knas -Vaffel - Brombær**
Røde bær - Birkes - Hø*
Hvis nogen i selskabet har allergier eller ønsker om at undgå specifikke fødevarer, vil vi meget gerne vide det på forhånd. På den måde kan vi give jer den bedste oplevelse.
Det er vigtigt for os, at det du drikker, passer til maden. Derfor udarbejder vores restaurantchef og køkkenet hver måned vin- og saftmenuer, der matcher maden.
3 glas vin 350 kr. // 5 glas vin 535 kr. // 7 glas vin 750 kr.
3 glas opgraderet vin 518 kr. // 5 glas opgraderet vin 828 kr. // 7 glas opgraderet vin 1088
2021 Aligote, La Sapata, Rumænien
2020 Morillon Gamlitz, Weingut Sattlerhof, Østrig
2020 Api Rouge, Domaine Terres des Nus, Roussillon, Frankrig
2018 Barbera D'Alba "Castellinaldo", Marchisio, Piemonte, Italien
Rancio Sec Macabeu, Domaine de Rancy, Roussillon, Frankrig
2010 Moelleux, Château Richard, Bergerac, Frankrig
Crémant de Loire Demi-Sec, Château Moncontour, Frankrig
Opgraderet vinmenu:
2016 Riesling EL Königsbacher Ölberg, Weingut Christmann, Pfalz
2018 Sancerre "Chateau du Nozay", Nozay, Loire, Frankrig
2019 Carmen & Figaro, Fuori Mondo, Toscana, Italien
2014 L'Extreme Rouge, Les Clos Perdus, Rousillon, Frankrig
2006 Espumante, Ameal, Portugal
1976 Riesling Auslese, Weingut Bernhard Jakoby, Mosel, Tyskland
Palmer, Nectar Reserve, Champagne, Frankrig
Se hele vinkortet her.
Vin
Hos os er vinene specielt udvalgte. Vi har en del lettere vine med masser af nuancer og noter.
Vi foretrækker vinbønder, der har en bæredygtig og økologisk produktion. Helst de små huse, hvor bonden har en hånd med i hele processen - helt fra arbejdet i markedet til den endelige vin. Det er vores erfaring, at de ofte har et større engagement og passion, som i sidste ende kommer til udtryk i form af en bedre smag i vinene.
Vores vinliste er primært bygget op om de klassiske, europæiske vinområder såsom Champagne, Loire, Bourgogne og Piemonte, men vi har også oversøiske vine fra vinbønder, der laver særligt god vin, som passer til vores retter
Saft
Vores saftmenu består af safter og juicer, som vi selv specialfremstiller til månedens enkelte retter. Her bruger vi både frugt og grøntsager. En spandfuld syrlige æbler, et skud grøn persille, nogle søde kirsebær eller en farverig rødbede. På den måde får du sæsonens smage ind både på din tallerken og i dit glas.