Om RADIO
Restaurant RADIO er en moderne og uformel restaurant med en stærk jordforbindelse. Vi ligger lige overfor DR’s gamle Radiohus over for Forum i København, og den beliggenhed har inspireret til vores navn. Det var iværksætter og Noma-grundlægger Claus Meyer, som åbnede RADIO i 2011 for at få budskabet om de danske producenter og råvarers fortræffeligheder ud til et bredere publikum – og til en overkommelig pris. I dag er ejerskabet af RADIO delt mellem Claus Meyer og LOCA Gruppen. LOCA Gruppen ejer også restauranterne STUDIO, GAARDEN, Almanak i Operaen og KILDEN i Tivoli.
Det er til enhver tid den danske sæson, der slår tonen an på RADIO. Siden vi åbnede i 2011, har vi skiftet menuen én gang om måneden. Det holder os på tæerne, og bringer både kokke og gæster helt tæt på sæsonerne. Det er den tilgang, vi mener, er den mest interessante, mest bæredygtige og mest smagfulde. Derfor arbejder vi tæt sammen med en halv snes lokale leverandører fra Lolland-Falster og Sjælland. Året igennem forsyner de os med de bedste råvarer, som den danske sæson byder på lige nu.
I dag hedder vores køkkenchef Patrick Godborg. Patrick er en garvet konkurrencekok, som i en årrække var køkkenchef på hæderkronede Babette, som han bragte op blandt landets bedste restauranter. Blandt andet var han i 2017 med til at sikre Babette prisen som 'Årets Restaurant' i Den Danske Spiseguide. Nu sikrer han, at RADIOs gæster kan nyde godt af retter med en konkurrencekoks præcision til en særdeles afslappet pris. I Patricks fortolkning af det nynordiske sæsonkøkken trækker han på stor inspiration fra Japan og de eventyrligt intense smage, som miso, koji, hvid soya og kosho kan give til maden.
Inspirationskilderne har ændret sig, men tankegodset bag RADIO er stadig præcis det samme, som da vi åbnede i 2011. Vi tror på, at god mad og stor smag kommer af gode råvarer og godt håndværk.
Vi glæder os til at vise dig det.
Velkommen til RADIO.