RADIO is an unpretentious restaurant

At RADIO we have something at heart, which we try to show you through our courses. We are an informal restaurant situated in front of the old Radio House at Forum Copenhagen. Year around we use the best, seasonal ingredients so we can give you a gastronomic experience every time you come by.

We follow the seasons day by day. From the first rhubarbs in spring to the green peas in summer, to newly harvested chanterelles in fall and ending the season with the beautiful cabbages in winter. That is why we change the menu 12 times a year. The vegetables are our main focus when developing the monthly menu, and we always have at least on vegetarian dish. The vegetables have great many possibilities when it comes to flavor, texture and color combination, and that remains our constant source of inspiration when developing new dishes.

We do our best to ensure you having a good experience at RADIO, and we hope you will leave our restaurant feeling enriched, and at a price where you would want to come back soon again.

 

We are looking forward to seeing you.

Opening hours:

Wednesday - Saturday at 17.00-24.00.

 

 

  Michelin recommended in 2015 - 2019
  Part of White Guide 2019

This beautiful plate Came in today❤️

Big thanks to @michelinguide and @hkiost

#restaurantradio #chefstalk #nordic_chefs #theartofplating #epicplateup #dendanskespiseguide #keeptesting #whiteguidedanmark #whiteguidenordic #gastroart #michelinguide #michelin
#simplisticfood
...

348 7

Mød vores køkkenchef, Patrick Godborg

””Jeg går på arbejde for at blive bedre end i går,” siger Patrick, som for længst har fundet sin rette hylde i kokkefaget

Nu har jeg brugt det første stykke tid på at lære RADIO at kende, og nu begynder vi at skrue op for ambitionerne. Vi skal gøre os bemærket, og vi skal være kendt som ét af de rigtig gode steder i byen”

Læs hele interviewet på vores hjemmeside.

#restaurantradio #køkkenchef #københavn #migogkbh #restauranterikøbenhavn #michelinplate #cph
...

62 0

We are so proud to Keep our recommendation in the Guide Michelin

Big thanks to the team for working so hard everyday🙌🏻

#restaurantradio #chefstalk #nordic_chefs #theartofplating #epicplateup #dendanskespiseguide #keeptesting #whiteguidedanmark #whiteguidenordic #gastroart #michelinguide #michelin
#simplisticfood
...

437 9

September måneds vinmenu byder på lidt moden vin

2010 hvid bergerac fra @chateaurichard
NV (2008) macabeau sec roussillon fra @domainerancy
2011 riesling GG Brudesberg Rheinhessen fra Heyl zu Herrnsheim
2018 Fleurie, Beaujolais fra @marcjambon
2018 Chenin Blanc fra Loire @domainesablonnettes
#vin #sommlife #winelover #instawine #maturwine #modenvin #restaurantradio
...

39 3

SMAGENS TIME er tilbage 👏🏼
Vi glæder os over at vi igen i år kan invitere en masse madglade børn forbi restauranten i anledning af @smagenstime d. 06. Oktober! Billetsalget starter i morgen - se mere på smagenstime.org ✌🏼

#smagenstime #restaurantradio #københavn #børnibyen #restaurant #børn #gourmet
...

40 0

Ny restaurantchef på RADIO: “Vi skal skabe de bedste rammer for vores gæster”

Denne sommer har RADIO fået ny restaurantchef, som vi er meget glade for at kunne byde velkommen på holdet.

Tim Ottosen er en garvet herre i branchen med flere michelinrestauranter på cv’et. Særligt passionen for vin har været gennemgående for hans karriere, og den vinglæde har han taget med til RADIO, hvor han har helt klare ambitioner for fremtiden:

”Min ambition er, at menukort og vinmenu skal være mere varieret, og så skal der mere tysk vin på kortet. Jeg har en helt særlig kærlighed til Tyskland, da meget af min familie kommer fra et vindistrikt dernede, som jeg besøger mindst én gang om året, ikke mindst med henblik på at finde nye vingårde i området.”

Læs hele Tims interview under Nyheder på restaurantradio.dk
...

30 0

A couple of weeks ago we sent our headchef to a competition at the small Island of Læsø
Where they had to cook a dish With langoustines.
This was our contribution

The dish consist of langoustine - lamb fat - tomatoes - sourdough - herbs From the Beach and a foamy light langoustine bisque

#restaurantradio #chefstalk #foodporn #nordic_chefs #theartofplating #epicplateup #dendanskespiseguide #keeptesting #gastroart #michelinguide #simplisticfood
...

106 1

FØDSELSDAGSBAR x JAZZ
I morgen Fredag 3. september!!

Kom og fejr vores 10 års fødselsdag med blød jazz og skønne vine! Fredag 3. september holder vi fødselsdagsbar fra 14-17.00. Her kan du nyde et godt glas vin til tonerne af sprød live jazz leveret af altid dygtige Chris Andersen i selskab med Emil Hornhaver på guitar og Mathias Højgaard på bas. Bandet byder op til dans med jazz-standarder fra den amerikanske sangskat såvel som mere moderne hardbop-numre fra 60’erne.

Vin på glas 75 kr
Vin og snack 150 kr

Jazz-trio:
Chris Andersen på trommer
Emil Hornhaver på guitar
Mathias Højgaard på bas

Deltag gerne i eventet på vores Facebook side, så vi har en ide om fremmødet 🙏🏼❤️

#jazz #københavn #restaurant #radio #event #fødselsdag
...

31 0

Sign me up for the newsletter