fbpx

December i æteren

Kalenderbladet er vendt, og vi er officielt trådt ind i årets sidste måned. Vejret er blevet koldere, så køkkenchef Patrick og teamet har sammensat en december-menu, der er værd at varme sig ved. Der er ikke tale om en julemenu, men nu skruer vi op for tyngden i saucerne og for de dybe, kraftige smage på menuen. Blandt andet med vildt i form af nogle meget flotte gråænder, som giver smagsmæssigt modspil til sæsonens vintergrøntsager. Det er også nu, at torsken begynder at blive vinterfed og god, og derfor er den også kommet tilbage på menuen. Aktuelt ledsaget af en rig og aromatisk smørret sauce med den berømte vin jaune fra Jura, som giver retten dybde, kant og efterårsagtig karakter.

Ny topanmeldelse af RADIO

”… maden på Radio er på et niveau, der andre steder i verden kunne udløse en stjerne i den gode, gamle bildæk-guide,” skriver Gastromand og Johan Johansen, som for nylig aflagde RADIO et besøg. I deres begejstrede og veloplagte anmeldelse konkluderer Gastromand samtidig, at ”Restaurant Radio leverer velsmagende, nærmest pletløs, bæredygtig, kvalitetsgastronomi på et niveau, man har svært ved at forestille sig muligt til prisen; råvarer, køkkenindsats, kompleksitet og det smilende serviceniveau på gulvet taget i betragtning.”

Det er ord, der fylder hele holdet på RADIO med stolthed, for de rammer ned i præcis det, vi forsøger at skabe på RADIO hver dag: Sæsonfokuseret gastronomi med øje på håndværk, smag og råvarer – til en pris, der også er spiselig en helt almindelig tirsdag aften. Læs hele anmeldelsen her

Vi har også stadig vores cheesecake-is med caviar på menuen, og det er en ret, som har høstet mange roser, både fra gæster og anmeldere – senest Rasmus Palsgård fra Feinschmeckeren, som roste både retten og RADIO til skyerne, da han var forbi i sidste måned. Læs hans anmeldelse her.

Juleferie fra den 23. december

Vi håber meget, at I vil lægge vejen forbi RADIO en sidste gang i 2022. Vi går på juleferie efter service den 22. december og vender tilbage den 5. januar – friske, veludhvilede og naturligvis med en ny menu til det nye år.

Vi håber at få lov til at forkæle jer.

December-menuen på RADIO


Torsk - Valnødder - Sauce vin jaune

Hvidkål - Trøffel - Ostesauce
Tilføj trøffel 85,-

Rødbede - Løg - Løvstikke

Gråand - Sauce mystique - Endive
Tilføj trøffel 85,-

Mandel – Cheesecake-is - Caviar

Kal - Karl Johan - Cider
Tilføj trøffel 85,-

Kirsebær - Mascarpone - Ris