fbpx

Foråret skinner på RADIO

Så blev det officielt forår, og vi glæder os til snart at hente friske ramsløg i skoven og mærke lidt sol på næsen. Februar var kort og intens, men vi nåede blandt andet at se en masse kendte og nye ansigter til Dining Week, hvor vi havde fuldt hus hver eneste aften i vinterferien. Det var en stor fornøjelse at lave mad til jer.

Emil er nomineret til Årets Souschef

Sidste år lagde anmelderne godt mærke til vores arbejde, og både Gastromand og Feinschmeckeren var forbi og roste vores køkken i høje toner. Nu er vores trofaste souschef Emil Maimann blevet nomineret til Årets Souschef 2023 af Den Danske Spiseguide, og det er vi meget stolte af. Det er ofte køkkenchef Patrick Godborg, der nævnes, når vi bliver anmeldt, så vi er glade for, at der også bliver lagt mærke til Emils store talent i køkkenet. Ikke alene er Emil en guttermand, som har været hos os siden 2018, men han er også en væsentlig del af vores køkkens smag og DNA. Vi krydser hver en finger for ham, når han i maj stiller op i en dyst mod seks andre af landets dygtige souschefer.

Ny menu på tavlen

I mellemtiden håber vi at se jer i restauranten, hvor vi netop har skruet en helt ny menu sammen. Som altid er der nye retter på tavlen, og vi ser frem til at forkæle jer med forårsstemning og fuldt tryk på smagene. Læs menuen herunder.

Månedens menu

Skånsomt fanget fisk – stikkelsbær-ponzu – bitre salater
Tilføj Caviar 85,-

Jordskokker – kaffe – valnødder
Tilføj trøffel 85,-

Surdej – kosho-blanquette – hvidløgsbrioche

Lam – majroe – salturt
Tilføj trøffel 85,-

Berliner – Loke – svampe

Basque cheesecake-is – caviar – nødder

Hengemte blåbær - fermenteret flødeis - karamel