fbpx

RADIO har nytårskuren klar

Så kom vi godt og sikkert ind i det nye år, og vi kan se tilbage på et fantastisk godt år på RADIO i 2022. Vi har haft huset fuld af glade gæster, dygtige gæstekokke og glade anmeldere, som har rost Patricks mad og Tims service og vinhåndtering til skyerne. Det er vi meget stolte af, men vi fortsætter naturligvis ufortrødent i 2023, hvor vi blandt andet har Dining Week og ikke mindst et besøg fra en meget spændende gæstekok i støbeskeen. Det hører I snart mere om, men først og fremmest kribler det lige nu i fingrene efter at komme i køkkenet igen oven på en dejlig lang juleferie.

Torsdag den 5. januar står vi klar med nytårskuren i køkken og restaurant, genopladte og klar til at forkæle jer med alt det gode, sæsonen byder på: For eksempel vinterkålen, som smager fantastisk lige nu. Vi sætter blus under smagen ved at give kålen tæsk på grillen, inden vi serverer med forsommerens syltede ramsløgskapers og en dyb og cremet sauce på Havgus. Og det er bare begyndelsen: Forvent en januar-menu med masser af dybde og velsmag.

Patrick Godborgs oste servering med en donut på Restaurant RADIO ved Forum
Restaurant RADIO januar menu med porcheret kylling, dashi, sauce vierge og braiseret porre af Patrick Godborg
Patrick Godborg på Restaurant RADIO i København januar menu

Dining Week 2023

I vinterferien i uge 7 deltager vi endnu engang i Dining Week, hvor RADIO deltager med en 10-rettersmenu til 525 kr. + billetgebyr. Tim finder en særlig vinmenu frem med godt fra gemmerne, og vi tør allerede nu love, at denne aften bliver en oplevelse med særdeles god værdi for pengene. Billetterne er sat til salg på her.

Vi glæder os til igen at have stuen fyldt af både gamle og nye ansigter i vinterferien.
Du kan allerede nu samle appetit på menuen herunder:

Menu til Dining Week 2023

Kartofler – Løg – Crustade

Hvidkål – Hasselnød – Røget Havgus

Luftig Kamillebisque

***

Grillet kål – Gammel Knas – Sylt

Brød & Sovs

Varmrøget laks – Asier – Fermenteret fløde

Skånsomt fanget fisk – Brændt agurk – Cider

Citron – Bergamotte – Appelsin

Donut med hengemte bær

Chokolade – Fennikel – Havsalt

Emil serverer mad på Restaurant RADIO i den hyggelige belysning