fbpx

RADIO vender tilbage til køkkenet

Kære gæster,

Så lakker en dejlig sommerferie mod enden, og vi er snart tilbage i vante rammer i køkkenet på RADIO. Vi har suget masser af inspiration til os i ferien, og vi har heller ikke kunnet holde os tilbage fra at træne lidt nye teknikker i hjemmekøkkenet. Emil har blandt andet leget en masse med chokolade og blåbær, som Patrick har hentet med sig hjem fra Norges vildmark. De anstrengelser kommer I til at smage frugterne af til kaffen, og I kan foreløbig se ét af resultaterne her.

Vi er tilbage igen fra tirsdag den 1. august, og vi glæder os!

Hurra for Emma  

For nylig kunne vi fejre, at vores fantastiske kokkeelev Emma er blevet færdiguddannet som kok. Endnu mere glade er vi for at kunne fortælle, at Emma tilmed har valgt at fortsætte i køkkenet hos os. Vi glæder os over, at Emmas dejlige væsen og store talent kommer til at sætte endnu mere præg på både stemningen i køkkenet og smagen på RADIOs menuer fremover.

Sølv hos STARWINE list

Sidste år vandt RADIO prisen hos Star Wine List for ’Best Short List’, som præmierede restauranten med det bedst kuraterede vinkort med under 200 numre. I år var vi nomineret igen, og selv om det ikke blev til en sejr igen, glæder vi os over en flot sølvmedalje. Vi kommer til at fortsætte arbejdet med at skabe byens mest interessante korte vinkort. Se vinkortet her.

August hos RADIO

Snack:
Hasselback-kartoffel med røget cremefraiche

Tomat – friterede rejer – shio koji
Bagt hvidløg – malt – hengemt aspargessauce
Jordskok – caviar – kaffemiso
Græskar – purløg – skærsild
Schnitzel ’Wiener art’ – sommerpickles – røget brunet smør
Hallands Siren – solbærgrene – kartoffel
Grønne jordbær – ymer – stikkelsbær