TripAdvisor
TripAdvisor
- mikkelmv
Radio har et godt ry - helt forståeligt. Personalet er ekstremt servicemindede og vidende om mad og vin. Jeg har været rigtig godt tilfreds med mit besøg, hvor jeg fik... read more serveret en julemenu. Særligt forret og dessert var i fantastisk, mens hovedretterne virkede til at prøve lidt for hårdt at være spændende, uden helt at det aspirerede niveau, efter min smag.
Vil uden at blinke komme her igen.
21. February 2022Camilla SVi besøgte restauranten i forbindelse med dining week og fik da også en lidt sløv start, men da først alle var blevet placeret og maden kom ind var det alligevel... read more lækkert!
16. July 2021 - ML G
Jeg har ønsket mig at komme på Radio i mange år - og endelig lykkedes det - til dining week. Maden var ok, nogle retter bedre end andre, men det... read more var ikke særligt hyggeligt, personalet var ikke så imødekommende. Er klar over, at der er tryk på til dining week, men hvis personalet ikke gider, så lad være en anden gang
Jeg kommer i hvert fald ikke igen
26. June 2021Mer21maidJeg har ønsket mig at komme på Radio i mange år - og endelig lykkedes det - til dining week. Maden var ok, nogle retter bedre end andre, men det... read more var ikke særligt hyggeligt, personalet var ikke så imødekommende. Er klar over, at der er tryk på til dining week, men hvis personalet ikke gider, så lad være en anden gang…
Jeg kommer i hvert fald ikke igen
26. June 202126anettekKære venner,
Kan man servere mindre portioner? To ældre damer blev ikke mætte - meget mikroskopiske retter som take away. Mange forskellige bægre med ulæselig skrift på stanniol. Hvad hører... read more til hvad? Det må I kunne gøre bedre. Regning lød på 560 kr. Det gentager vi ikke og anbefaler heller ikke videre.
Mvh.
Anette Kristensen
13. December 2020 - Goldenmeister
Maden smagte udmærket, men hvis man regner med, at maden ser ud som på restaurantens egne billeder, bliver man skuffet. Mine forventninger var høje, men anretningen af de retter vi... read more fik lignede, at man havde overladt menuen til et række kokkeelever, og køkkenchefen var udeblevet.
Vinen var speciel - og omend spændende var det langt fra alle vinene i vinmenuen, som man faktisk nød at drikke. Her savnede jeg et mere konventionelt og mindre eksperimenterende alternativt - og ellers at man var blevet advaret mod, at det udelukkende er meget specielle (natur-) vine, restauranten serverer.
Alt i alt ok mad objektivt set men absolut en skuffelse ift. hvad restauranten forsøger at sælge markedsføringsmæssigt, og jeg mener ikke, at hverken vin eller mad kan leve op til prisniveauet desværrre.
7. December 2020M8715ODmartintVi bestilte 7 retter sim er den store sammen med vinmenu hertil. Pris og maden hænger faktisk rimeligt sammen dig uden at være specielt nytænkende. Vinen kørte ikke specielt godt... read more til retterne, og betjeningen manglede i høj grad nærvær. I øvrigt lidt triste fysiske rammer. Var faktisk blevet advaret om samme fra omgangskreds, men nu med egne smagsløg og øjne. Kbh. har så meget godt, så prøv noget andet.
23. October 2020 - 71steen
Vi var et par, der nød en glimrende treretters menu med tilhørende vinmenu efter en koncert hos genboen. Vi valgte forskellige retter, så vi fik smagt 5 retter med tilhørende... read more vine. Alle retter, ikke mindst kuller samt persillerod var velsmagende og veltilberedt. Et par af de fem vine var aldeles fortræffelige - et par lidt intetsigende. Imødekommende, kompetent og charmerende personale.
31. January 202073steenVi var et par, der nød en glimrende treretters menu med tilhørende vinmenu efter en koncert hos genboen. Vi valgte forskellige retter, så vi fik smagt 5 retter med tilhørende... read more vine. Alle retter, ikke mindst kuller samt persillerod var velsmagende og veltilberedt. Et par af de fem vine var aldeles fortræffelige - et par lidt intetsigende. Imødekommende, kompetent og charmerende personale.
31. January 202072steenVi var et par, der nød en glimrende treretters menu med tilhørende vinmenu efter en koncert hos genboen. Vi valgte forskellige retter, så vi fik smagt 5 retter med tilhørende... read more vine. Alle retter, ikke mindst kuller samt persillerod var velsmagende og veltilberedt. Et par af de fem vine var aldeles fortræffelige - et par lidt intetsigende. Imødekommende, kompetent og charmerende personale.
31. January 2020 - JohnJ113
Alt var godt indtil regningen kom. Vi havde drukket pænt ( både apero, vin menue og avec til kaffen ) alligevel skulle vi alle betale extra for postevand !!! FULDSTÆNDIGT... read more UHØRT
9. January 2020MoxTHavde fornøjelse af at besøge Radio i forbindelse med deres julepakke med champagne, 5 retters menu med vine, kaffe og cocktails. En fin pakke som virkede lovende... Maden var villig... read more lækker. Delikat, let, gode portionsstørrelser og meget velsmagende. Vinene var naturvine. Et par glimrende hvidvine blev afløst af en nærmerst udrikkelig rødvin og tilsvarende dessertvin. Vi nævnte det for vintjeneren og havde forventet et tilbud om en anden vin (som vi gerne havde betalt for). Han svarede blot at det forstod han ikke - hvorefter vi ikke så ham ved vores bord resten af aftenen. Endelig er lokalets akustik frygtelig. Vi sad 10 ved et bord og kunne kun føre en samtale med de 3 - 4 nærmeste pga. støjen i lokalet. Gød noget ved det!
22. December 2019Excursion598494Vi fik en 5 retters menu & 3 glas vin menu.
Alt smagte helt fantastisk.
Kombineret med kompetent og venlig betjening var det en rigtig god oplevelse. Især til under... read more 1500,- for 2 pers.
Kan klart anbefales.
6. December 2019 - Jens1742
Ingen chance for at høre nogle ledsagere og efter den gode mad er det bare om at komme ud for at få en smule ro til hovedet. Men hvis jeg... read more var døv, så jeg ikke havde bøvl med det faktum at Radio har den værste akustik i storkøbenhavn, så havde den nok fået 4 stjerner i stedet.
Men nu sluttede vi begge med en fin oplevelse på maden, men med dundrende hovedpine, lettere forvirring og de sidste 30 min blot med "lad mig komme ud herfra" følelsen.
Måske er der stille borde derinde et sted, ellers kan jeg ikke forstå gennemsnitsanmeldelserne...
1. November 2019lottee401Vi bestilte en treretters menu. Retterne var små fine kunstværker, der sammen med brød og vin både mættede øjne og maver. Vi valgte forskellige forretter baseret på henholdsvis kammermusling, blå... read more musling og gulerod. Der blev serveret det lækreste langtidshævede brød og specialsmør til. Vi delte en flaske god hvidvin og fik en delikat lille kålsnack mens vi ventede på maden.
Min forret bestod af gulerod med fennikel og kefir. Guleroden kom i tre versioner frysetørret, perler af gulerodsmos og frisk i strimler serveret på kefirssuse med fenikelolie og -drys. De forskellige tilberedninger af guleroden fik en lækker smagsoplevelse frem. Hovedret bestod af tre fine skiver lam med jordskokpuré, bagt grønkål på svampe serveret med svampessuse direkte fra kasserolle. Dessert var blomme i tre variationer på creme serveret med frisk granitselleri. Utrolig lækkert. Til kaffen fik vi mazarinkage med hybentoppe. Super kvalitet og kompetent og venlig service, der hele tiden var på - trods fuldt hus. Meget for pengene.
17. September 2019johnvanderweerdVi var to der besøgte Radio.
Vi valgte begge en tre retters menu. Min kone kan ikke lide lam som var en af retterne men det blev løst ved... read more at de lavede en ret med laks i stedet. Lækkert hjemmebagt brød blev serveret inden retterne.
Vi spiste ikke de samme retter men alle 2 gange 3 retter sad lige i skabet. Tilpas størrelse for os men hvis du er meget sulten vælger du blot 5 retters menuen. En af os valgte vin menuen. Den passede perfekt til retterne - dog er det ikke store glas der skænkes. På grund af lidt forsinkelse i køkkenet på vores sidste ret fik vi begge et ekstra glas vin on the house.
Sammenlagt en dejlig aften og Radio er absolut et besøg værd.
1. January 1970 - 816meretes
Forventninger var store, og alle forventninger blev indfriet.
Vi var 5, som alle bestilte 3 retter med vin menu, og vi nød hver mundfuld.
Betjeningen var opmærksomme på den... read more gode “neutrale” måde med glimt i øjet:-).
Kan kun anbefale Radio og deres spændende køkken og gode betjening
1. January 1970750danjEn restaurant der ligger vægt på at servere råvarer der hører årstiden til. Der var dog intet der signalerede forår. En virkelig kedelig menu der til tider smagte decideret dårligt.... read more Servicen var mangelfuldt. Man måtte selv rydde glas af bordet, når der var for mange tomme.
1. January 1970891hannehRestaurant har mange Michelin anbefalinger.
Der var ikke mange spændende eller kreativt ved menuen.
Snaks med foire gras og hjortekød med stenbiderrogn var spændende og smagfulde
Langtid bagt... read more kød med en dehydreret rødbede og tre stykker salat er ikke det man forventer på en sådan restaurant.
Priser på vin pr glas ligger på 195 kr.
Skuffende besøg i forhold til at have betalt 2500 kr pr par.
1. January 1970 - Piero687
Meget delikat og fantasifuld mad - overskueligt med 5 eller 3 retters meny - det bedste brød jeg længe har fået med en dejlig smørblanding.
Og to skønne glas Riesling... read more fra Rheingau - udsøgt.
Gå ind på deres side og find månedens meny.
Og til slut en velsmagende kaffe med et par x-stra godbidder - inden en skøn koncert lige overfor i den gamle DR koncertsal med Den Danske Strygekvartet.
1. January 1970Esben_DKDet var mit tredje besøg på Radio, da de to foregående havde været fantastiske. Desværre gik jeg denne gang noget skuffet, halvsulten og 1500 kr fattigere derfra.
De... read more to søde tjenere (unge piger), løb lidt forvirret rundt om hinanden og glemte bl.a at komme med kort til os. Man har lidt kækt givet hver ret tre ord, så det kræver jo lidt forklaring, som vi sad og ventede på. Den søde fyr - måske indehaveren - fik rettet op på de forskellige fejl og prøvede at komme rundt til alle bordene og fortælle lidt om maden.
Vi bestilte en tre retters menu (ca 350,- pr person) med til hørende vinmenu (255,-/person)
Retterne var lækre, men også virkelig små. Slet ikke nok til at hverken jeg eller min “lette” hustru blev mætte. Det til trods for at vi tog godt for os af det dejlige brød.
Der blev hældt utrolig lidt vin i glassene og til forretten havde vi tømt glassene før vi fik maden. Der var heldigvis ingen problem med at få fyldt op igen, da vi bad om det, men hvorfor være så fedtede, nå vi til sammen faktisk har betalt for noget, der vel svarer til cirka en hel flaske? Det samme gentog sig til hovedretten og desserten og jeg fik verdens mindste avec (en dejlig cognac), som jeg nok vil mene var godt betalt for 100,-kr.
Hvad der virkelig irriterer mig, er når man tager penge for postevand sammen med sin vin. Det er dårlig stil og var bare med til at forstærke fornemmelsen af, at der blev sparet på alting. Det er så dumt, for det kan umuligt være dét, der får hjulene til at køre rundt.
Vi skulle til koncert efter vores middag og kastede os straks efter over en shawarma fordi vi var dødsultne.
Rammerne er gode og jeg ved fra tidligere, at det godt godt kan lade sig gøre, men der skal strammes op på kvantiteten og serveringen.
1. January 1970 - 717henriks
4 retter - 4 stjerner. Vi fik to forretter, en hovedret og en dessert. Især forretter e var spændende og meget velsmagende. Hovedretten lettere skuffende og desserten ok +. Samlet... read more en god oplevelse til en acceptabel pris. Afhentning/udlevering fungerede fint til Take-away i en Covid 19 tid. Kan anbefales
1. January 1970Morten PEt godt sted at spise før en koncert i der gamle radiohus. Ikke billigt, men et godt måltid. Betjeningen er venlig og effektiv, og skal vi til koncert 19.30, bestillere... read more vi bord til kl.18.00 og orienterer betjeningen om tidsrammen. Parkering på det tidspunkt ikke så vanskelig - eller metro til Forum.
1. January 1970NDL_1978Vi have fornøjelsen af et besøg hos Radio og valgte deres 5-retters menu.
Alle 5-retter var først og fremmest yderst smagfulde og bar præg af et køkken som... read more ikke er bange for at smage til helt op til grænsen for den kraftige side. Retterne var ligeledes pænt anrettet og stor ros til køkkenet for at turde “tage en risiko” med råvarer der ikke altid er noget alle kan lide og alligevel få det til at smage sublimt.
Betjeningen er ligeledes helt i top, og er nærværende men ikke anmassende. Godt afbalanceret team.
Det eneste som er ærgerligt, og som desværre ses mange steder hos de københavnske restauranter, er at restauranten har hvad jeg kalder “naturvin-syndromet”.
Jeg er enig i alle de gode grunde for at naturvin er vejen frem, men lige nu er der altså stadig uendeligt langt mellem et godt glas naturvin til en god pris.
Jeg var i bil og ville derfor ikke købe en helt flaske, hvor jeg måske kunne have fundet noget OK vin. Så jeg måtte bestille vin pr. glas, men gav op da der ikke var noget der - efter min smag - kunne drikkes.
Så jeg endte med en iøvrigt super øl som passe fortrinligt til maden.
Måske er det meget godt at jeg ikke kan få et godt glas vin herinde, fordi havde vinen været i orden så er jeg ret sikker på at jeg kom her 2-3 gange om måneden. Alt andet spiller nemlig maksimalt. 😉
Tak for mad.
1. January 1970 - Kristian W
Vi var 3 venner der mødtes til middag. Vi valgte 5 retters menuen og bestilte vinmenuen til. Vi spurgte for sportens skyld, om vi kunne få vinene serveret blindt, så... read more vi kunne gætte. Den var den servicemindede sommelier helt med på.
Retterne var veltilretelavede. Vi fik torsk, stegt blækstrutte, risotto med tragtkantereller, lam og dessert med lakrids-rødbede og is. Alle 5 retter fungerede fantastisk, omend jeg sagtens kunne have spist en lidt større portion til hovedret.
Vinene var velvalgte og passede godt til retterne.
Prisen løb samlet i omkring 950,- for menu og vinmenu.
Jeg kommer meget gerne igen.
1. January 1970NDL_1978Vi have fornøjelsen af et besøg hos Radio og valgte deres 5-retters menu.
Alle 5-retter var først og fremmest yderst smagfulde og bar præg af et køkken som... read more ikke er bange for at smage til helt op til grænsen for den kraftige side. Retterne var ligeledes pænt anrettet og stor ros til køkkenet for at turde “tage en risiko” med råvarer der ikke altid er noget alle kan lide og alligevel få det til at smage sublimt.
Betjeningen er ligeledes helt i top, og er nærværende men ikke anmassende. Godt afbalanceret team.
Det eneste som er ærgerligt, og som desværre ses mange steder hos de københavnske restauranter, er at restauranten har hvad jeg kalder “naturvin-syndromet”.
Jeg er enig i alle de gode grunde for at naturvin er vejen frem, men lige nu er der altså stadig uendeligt langt mellem et godt glas naturvin til en god pris.
Jeg var i bil og ville derfor ikke købe en helt flaske, hvor jeg måske kunne have fundet noget OK vin. Så jeg måtte bestille vin pr. glas, men gav op da der ikke var noget der - efter min smag - kunne drikkes.
Så jeg endte med en iøvrigt super øl som passe fortrinligt til maden.
Måske er det meget godt at jeg ikke kan få et godt glas vin herinde, fordi havde vinen været i orden så er jeg ret sikker på at jeg kom her 2-3 gange om måneden. Alt andet spiller nemlig maksimalt. 😉
Tak for mad.
1. January 1970
Reviews & Lists
November 2022 // Gastromand, Johan Johansen: "Velsmag & Stjernedømme" (DK Article)
October 2022 // Feinschmeckeren, Rasmus Palsgård: "Restaurant RADIO er i topform" (DK Article)
Star Wine List of the Year 2023 International Final
Winner - Star Wine List of the Year Denmark 2022
Michelin plate from 2015 - 2023
Number 155 on the Opinionated About Dining "Casual Gourmet list" 2020
In the White Guide 2019
Recommendations
Recommended by Mig&Kbh, 2022. Read the whole article here. (DK Article)
Recommended by Campaya, 2022. Read the whole article here. (DK Article)