fbpx

Dining Week & tyngde på menuen

Dagene bliver kortere, og temperaturerne daler, men her på RADIO glæder køkkenchef Patrick Godborg sig til at komme i gang med at grave dybt i efterårets skatkammer af råvarer.

”Det bliver lidt sjovere at lave mad, når tingene bliver lidt mørkere og tungere. Det er helt sikkert ikke alle kokke, der har det sådan, men jeg har gået og ventet på rodfrugterne og glædet mig til at arbejde med dem. Min læremester Vivi Schou på Babette var voldsomt glad for dem, og det endte med at smitte af. Rodfrugterne har som regel en del sødme, og den sødme giver uendelige muligheder. Du kan gå til dem som grøntsager, men du kan også bruge dem i stedet for kød. Selv i dessertkøkkenet giver de rigtig god mening. Det er også derfor, vi har sat rødbeder på desserten i denne måned. Vi bager dem, tørrer og rehydrerer dem med hybenroser og lavendel, og serverer dem med en fermenteret fløde, en sorbet på sensommerbær og en bronzefennikelolie, som går godt i spænd med rødbedens egne lakridsnoter,” lyder det begejstret fra Patrick.

Vildt dådyr bliver forberedt i køkkenet på RADIO

I det hele taget er der godt med tyngde på oktobermenuen på RADIO, som starter lige på og hårdt med en confiteret æggeblomme, som serveres med blomkålspuré, en intens miso-vinaigrette og til sidst saltet og tørret æggeblomme revet ud over.

En anden favorit denne måned er de danske blæksprutter, som vi confiterer, til de er smørmøre. Vi strimler dem og serverer med en muslingesauce med kærnemælksvalle og smørdampede porrer. Og til hovedret kan du glæde dig til sand tryghed i form af braiserede kæber af dansk tungsvin, som hygger sig i porter, indtil de næsten falder fra hinanden af mørhed. Vi serverer dem med salatløg, grillede pærer og citronverbena. Kommer du og smager med?

Dining Week fra den 13.-22. oktober

Vi har stadig enkelte ledige borde til Dining Week i efterårsferien, hvor vi byder på 10 serveringer til 525 kr. Men skynd dig – der er ganske få ledige tider. Se menuen og book dit bord direkte hos Dining week på linket her. Vi glæder os!

 

Ny restaurantchef

Vi er særdeles glade for at kunne byde Jacob Lyngse velkommen som ny restaurantchef. Har du spist på STUDIO, har du muligvis allerede stiftet bekendtskab med Jacobs behagelige væsen og hans skarpe parringer mellem vin og mad. Jacob er en ægte vært, som er til for gæsten, og som altid skaber god stemning i restauranten. Kom selv forbi og hils på Jacob, og oplev, hvad et godt værtskab kan gøre for en aften.

Oktober hos RADIO

Blomkål – æggeblomme – miso

Græskarbrioche – jalapeno – smør

Blæksprutte – muslinger – porre

Løg – mandler – anis

Svinekæber – verbena – pære

Havgus 24 – cider – malt

Rødbede – roser – lavendel

HELE PAKKEN: Aperitif - 7 retter - 7 glas - kaffe & sødt 1695kr.
Hele pakken med opgraderet vinmenu: 1995kr

Syv retter 695kr
Fem retter 485kr
Tre retter 395kr