fbpx

Ramsløg i skoven og på menuen

Så kom foråret endelig til Frederiksberg. Solen skinner igen, dagene er lange, og ramsløgene vælter op fra skovbunden. I sidste uge var vi for første gang i skoven efter den elskede forårsbebuder, som i denne måned sætter smag på saucen til vores hovedret med gris og broccoli.

Dessert at restaurant RADIO offers Sesame - Black label Caviar - Wild rice
Line caught fish - Barigoule dashi - Ginger

Vi glaserer grisen med en barbeque-marinade med en smagsintens miso-paste fra Nordic Koji Co., som er en nystartet virksomhed i Nordhavn. Miso er en fermenteret paste fra Japan – og normalt fremstilles den på basis af sojabønner, som fermenteres ved hjælp af en rendyrket svampekultur kaldet koji. Sådan er det dog ikke på Nordic Koji Co. De laver i stedet deres miso på basis af danske bælgfrugter, og den tankegang kan vi lide! Resultatet er et fornemt produkt, som er pakket med velsmag. Kom selv forbi og prøv! Vi har åbent i påsken, og vi glæder os til at tage os godt af jer.

We glaze the pork with a barbecue marinade that has a rich flavor of miso paste from Nordic Koji Co.
We glaze the pork with a barbecue marinade that has a rich flavor of miso paste from Nordic Koji Co.

Menu of the month

Skånsomt fanget fisk - Barigoule dashi - Ingefær

Grillede løg - Kaffe - Løg bisque

Fermenteret selleri - Surdej - Kartoffel brød

Gris - Ramsløg - Broccoli

Mille feuille - Gammel knas - Svesker

Sesam - Black label Caviar - Vilde ris

Rabarber - Mascarpone - Hybenrose