Februar på menuen
Februar nærmer sig hastigt, og udover at vi har en ny menu klar fra idag, er der en masse spændende i æteren på RADIO i februar. Vi lægger ud med en aften, vi længe har drømt om at lave: Den 22. februar holder vi trøffelaften, og vi serverer denne aften en 5-retters menu, hvor alle retter vil bære præg af de magiske og mystiske trøfler, som smager allerbedst i vinterperioden.
Trøffelaften på RADIO 22. februar kl. 18.00 |
Snack: Stegt crumpet med pære, trøfler, karamelliseret pærepuré, nødder Confiteret kartoffel med æggeblomme, trøffel-aromatique, Chawanmushi med trøfler, jordskok, tang, hvid soya, syltede svampe Saltbagtselleri, sherry, sauce vin jaune, trøffelcreme, Grilletokse med trøffel bbq, fermenteret peber jus, Chokoladeparfait, karamel, tørrede sorte oliven, saltet fløde, Sødt til kaffen Snack,fem retter & sødt: 695,- |
Dining Week står for døren
Inden vi sammen skal en tur i trøffelhimlen, skal vi forhåbentlig også have en tur i Dining Week-karrusellen i vinterferien? Vi har stadige ledige pladser i uge 7, hvor vi byder på en menu på 10 serveringer til særprisen 525,- + billetgebyr.
Ny menu i februar
På menuen i februar skruer vi op for intensiteten i menuen med retter, der varmer i en kold tid, fx vores morkelbisque, grillet kål med Gammel Knas-sauce, svampe-chawanmushi med skummende miso-sauce, og ikke mindst saltbagt selleri med svampecreme og trøffel.
Se hele menuen nedenfor
FEBRUAR MENUEN PÅ RADIO
Morkel – solbær - friskost
Kål – Gammel Knas – Noilly Prat
Chawanmushi – jordskok – hvid soya
Selleri – trøffel – sherry
Torsk – ansjos - kartoffel
Gris – solbær – fermenteret skalotteløg
French toast – kardemomme – æbler
Syv retter: 695 kr.
Fem retter: 485 kr.
Tre retter: 395 kr.
HELE PAKKEN:
Aperitif - 7 retter - 7 glas - kaffe & sødt 1695kr.
Hele pakken med opgraderet vinmenu: 1995kr