fbpx

Februar på menuen

Februar nærmer sig hastigt, og udover at vi har en ny menu klar fra idag, er der en masse spændende i æteren på RADIO i februar. Vi lægger ud med en aften, vi længe har drømt om at lave: Den 22. februar holder vi trøffelaften, og vi serverer denne aften en 5-retters menu, hvor alle retter vil bære præg af de magiske og mystiske trøfler, som smager allerbedst i vinterperioden.

Trøffelaften på RADIO 22. februar kl. 18.00

Snack: Stegt crumpet med pære, trøfler, karamelliseret pærepuré, nødder
2022 Petnat Oh When The Saints, Heinrich, Burgenland, Østrig

Confiteret kartoffel med æggeblomme, trøffel-aromatique,
sprød parmesan, morkel
Anjou Blanc, Terrede 3, Terra Vita Vinum, Loire, Frankrig

Chawanmushi med trøfler, jordskok, tang, hvid soya, syltede svampe
2020 Grüner Veltliner Vielfart, Matthias Hager, Kamptal, Østrig

Saltbagtselleri, sherry, sauce vin jaune, trøffelcreme,
fermenteret hvidløg, hasselnødder
Cuvée Charles Boudelire, Claude Buchot, Jura, Frankrig

Grilletokse med trøffel bbq, fermenteret peber jus,
ristet kaffe, citrus, ristet kål
2016 Saint-Emilion Grand Cru, Chateau Croque Michotte

Chokoladeparfait, karamel, tørrede sorte oliven, saltet fløde,
valnøddeolie, trøffel
Dolce Della Tradizione, Menti, Veneto, Italien

Sødt til kaffen

Snack,fem retter & sødt: 695,-
Vinmenu 6 glas: 838,-

Dining Week står for døren

Inden vi sammen skal en tur i trøffelhimlen, skal vi forhåbentlig også have en tur i Dining Week-karrusellen i vinterferien? Vi har stadige ledige pladser i uge 7, hvor vi byder på en menu på 10 serveringer til særprisen 525,- + billetgebyr.

Ny menu i februar

På menuen i februar skruer vi op for intensiteten i menuen med retter, der varmer i en kold tid, fx vores morkelbisque, grillet kål med Gammel Knas-sauce, svampe-chawanmushi med skummende miso-sauce, og ikke mindst saltbagt selleri med svampecreme og trøffel.

Se hele menuen nedenfor

FEBRUAR MENUEN PÅ RADIO

Morkel – solbær - friskost

Kål – Gammel Knas – Noilly Prat

Chawanmushi – jordskok – hvid soya

Selleri – trøffel – sherry

Torsk – ansjos - kartoffel

Gris – solbær – fermenteret skalotteløg

French toast – kardemomme – æbler

Syv retter: 695 kr.
Fem retter: 485 kr.
Tre retter: 395 kr.

HELE PAKKEN:
Aperitif - 7 retter - 7 glas - kaffe & sødt 1695kr.
Hele pakken med opgraderet vinmenu: 1995kr