fbpx

Winemakers Dinner: Weinmanufaktur Petershof x RADIO

Vores restaurantchef, Tim Ottosen, har endnu engang sørget for at få en spændende vinproducent forbi restauranten. Denne gang byder vi velkommen til Weinmanufaktur Petershof torsdag d. 7.april kl. 18.00.

Aftenen vil byde på en 5-retters menu og 11 vine fra Weinmanufaktur Petershof. Kendetegnet vil være, at de alle er baseret på Riesling, og helt ekstraordinært har vi fået mulighed for at servere den første årgang nogensinde fra Weinmanufaktur Petershof, som har modtaget store roser fra blandt andet GASTRO magasinets, Rene Langdahl.

Producenten er noget ganske særligt her hos RADIO; vi var nemlig den første danske restaurant, som fik vinene på kortet, så vi glæder os ekstra meget til at dele vores begejstring med jer denne aften!

Aftenen bestående af 5 retter og 11 vine kan opleves for kun 895,- 

Der vil være mulighed for at købe et udvalg af vinene med hjem på aftenen med særlige rabatter fra importøren Vinea.dk.

 

Book dine billetter her

 

Mere om Weinmanufaktur Petershof:

Manden bag, Peter, har mere end 15 års erfaring med vinfremstilling fra Saar, Baden-Württemberg og Sydafrika. I slutningen af 2019 valgte han i samarbejde med Nelly at forpagte i omegnen af 3 hektar vinmarker i Oberemmel, Niedermennig og Krettnach, og det er vine herfra, vi vil præsentere d.7. april hos RADIO.

Druerne hos Petershof dyrkes med rent organisk gødning helt fri for pesticider, og de støtter naturlig biodiversitet gennem artsrig og vild forvaltning af vinmarkerne. Deres vinmarker høstes separat i hånden og druerne forarbejdes omhyggeligt på vingården.

Hos Petershof elsker de Riesling, og det er derfor også denne druesort, som de fokuserer på. Selv siger Peter, at deres vine er en stor kærlighedserklæring til de klassiske sarrieslinger med deres samspil af mineralitet, filigransyre og en smule sødme. For ham er det dét som gør vine fra denne region helt fantastiske. Det er derfor en meget bevidst beslutning – for der er næppe en hvid druesort, der formidler emnerne jord, mikroklima og dyrkning så præcist og i en uendelig variation, som Riesling

 

Glæd dig til:

2018 Saar blanc de noir Crémant brut

 

2020 Riesling Trocken

2020 Niedermennig Riesling Trocken

 

2020 Saar Riesling Feinherb

2020 Oberemmel Riesling Feinherb

 

2020 Oberemmel Altenberg Riesling Feinherb

2020 Saar Cuveè Rosé Trocken

 

2020 Niedermennig Riesling Herrenberg Kabinett

2020 Krettnach Altenberg Riesling Kabinett MG

 

2020 Niedemennig Sonnenberg Riesling Kabinett

2020 Oberemmel Altenberg Riesling Kabinett

 

Vi glæder os til at se jer,