fbpx

RADIO fylder rundt – 10 år skal fejres – hele ugen

Restaurant RADIO fylder 10 år tirsdag d. 31. august, og det kan vi først og fremmest takke alle jer, der har besøgt os i årenes løb, for. Det har været en udsøgt fornøjelse år efter år at gå ombord i årets skiftende sæsoner af friskt og lokalt grønt, frugt, fisk og kød – særligt fordi vi, selv efter ti år, fortsat forundres og begejstres over, hvad vores lokale spisekammer har at byde på.

10 år skal fejres – hele ugen 
Den runde dag fejres i en hel uge og kickstartes tirsdag d. 31.08 med en særlig RADIO x STUDIO middag. Men fejringen stopper ikke her, resten af ugen byder på særarrangementer bl.a. “RADIO SPILLER KLASSISK”, hvor du to dage i træk kan nyde det sidste årtis mest populære RADIO-retter til priser som i åbningsåret 2011 og fredag kan du komme til “FØDSELSDAGSBAR x JAZZ”, hvor RADIO’en flyder over med både velkendte jazz-standarder og moderne hardbob-numre.

 

RADIO x STUDIO

Tirsdag 31. August

RADIO’s køkkenchef Patrick Godborg (tidl. Babette) og STUDIO’s køkkenchef Christoffer Sørensen (tidl. Dragsholm) kender hinanden helt tilbage fra deres elevtid. Begge blev de dengang talent-spottet, som fremtidens gastronomiske stjerner, og begge er de i dag fortsat inspireret af naturen og de vilde råvarer, der findes, når du kommer bare lidt uden for stenbroen. Med udgangspunkt i sensommerens råvarer har de sammensat en velsmagende og festlig august-menu af bæredygtigt fisk og grønt, der fluks forvandler en almindelig tirsdag til en mindeværdig mærkedag.

Arrangementet begynder kl. 18, hvor velkomst-champagnen skænkes, og de første snack-serveringer kommer på bordet. Dernæst føres gæsterne gennem en seks retters kærlighedserklæring til august måned med bl.a. danske tomater og jomfruhummer serveret med den ikoniske, grøntbaserede sauce Aromatique, en frisk rødbede-/friskost-/løvstikkeservering og en varm og intens butternut squash med karry og fermenteret chili med meget mere.

Afslutningen på menuen er STUDIO’s dessert med røget vanilleis – svenske blåbær, hvorefter der serveres kaffe og petit four på kartoffel med ristet fennikel og karameliseret chokolade fra STUDIO’s chocolatier-uddannede køkkenchef Christoffer Sørensen

MENU
Snacks fra RADIO x STUDIO
RADIO: Tomat – aromatique – skummende jomfruhummer
RADIO: Rødbede – friskost – løvstikke
STUDIO: Naturskånsomt fanget fisk – muslingefrikassé
RADIO: Butternut squash – karry – fermenteret chilli
RADIO: Pære – fermenteret hvidløg – creme fraiche
STUDIO: Røget vanilleis – svenske blåbær
Petit four og kaffe/the

1.495,- per person
Prisen dækker velkomst-champagne, snacks, menu, vinmenu samt kaffe og sødt

Book din billet her 

RADIO SPILLER KLASSISK

Onsdag og Torsdag d. 01 og 2. september

Radio spiller på de gamle tangenter onsdag og torsdag i fødselsdagsugen. Det betyder, at du kan nyde de klassiske RADIO favoritretter til de samme priser som, da vi åbnede i de gode gamle dage i 2011 – og dertil serverer vi alle vine på vinmenuen i årgang 2011.

3 retter 275,-
5 retter 350,- 

Menu
Rødbede – Friskost – Perleløg
Jordskok – Svampe – Surdej
Tilføj sommertrøffel 75,-
Butternut – karry – Skaldyr
Kylling – Majs – Beurre Blanc
Tilkøb To danske oste – 125,-
Pære – Hvidløg – Creme Fraiche

Bestil bord her

FØDSELSDAGSBAR x JAZZ

Fredag 3. september 

Kom og fejr vores 10 års fødselsdag med blød jazz og skønne vine! Fredag 3. september holder vi fødselsdagsbar fra 14-17.00. Her kan du nyde et godt glas vin til tonerne af sprød live jazz leveret af altid dygtige Chris Andersen i selskab med Emil Hornhaver på guitar og Mathias Højgaard på bas. Bandet byder op til dans med jazz-standarder fra den amerikanske sangskat såvel som mere moderne hardbop-numre fra 60’erne.

Vin på glas 75 kr
Vin og snack 150 kr

Jazz-trio: 
Chris Andersen på trommer
Emil Hornhaver på guitar
Mathias Højgaard på bas

Deltag i eventet her