fbpx

Det tror vi på

På restaurant RADIO holder vi meget af et godt stykke dansk kystfisk, de elegante danske skaldyr og det gode kød fra mark eller skov. Det er dog altid planteriget, vi pejler efter, når vi sætter menuen. Når årets første danske asparges, radiser og kartofler graves op, så kribler det i os. Vi elsker sommerens overdådige måneder, hvor vi kan svælge i verdens bedste danske ærter, spidskål og jordbær. Men vi ville ikke undvære de drøje vintermåneder. For det er her, at vi som kokke og håndværkere for alvor bliver udfordret. Vinterens knolde og rodfrugter kan sagtens skinne, men det kræver håndværk og nytænkning – og dét motiverer os.

Restaurant RADIO står for mad med mindre spild og mere smag

Vi laver vores mad fra bunden. Vi får ofte hele dyr ind, som vi parterer og fileterer. Det gør vi for at sikre, at hele dyret bliver brugt. Vi får samtidig de udskæringer, vi gerne vil have. Bagefter bruger vi knogler og ben til supper og fonder – naturligvis. På restaurant RADIO gør vi en dyd ud af at arbejde uden spild og med hele råvaren. Vi tørrer, sylter og fermenterer, og derved gemmer vi lidt af sæsonernes smag til senere. Vores sylteskab på RADIO er fuld af årets gode smage, som derved går igen på menuen året igennem. Alt sammen giver meget mindre spild og meget mere smag – og det er jo det, det hele handler om.