NOVEMBER MENU
Menuen skifter 12 gange i året og hver gang med retter, som ikke har været på kortet før.
RADIO HELE PAKKEN: Aperitif - 7 retter - 7 glas - kaffe & sødt 1695kr // med sommelier vinmenu 1995kr
Vi tager hensyn til allergener, men har brug for information om dem senest 24 timer før jeres besøg.
Desværre kan vi ikke tage hensyn til allergier over for soja og citrus, da mange af vores grundingredienser indeholder disse produkter.
Kontakt os venligst hurtigst muligt, så vi kan tage stilling til dine allergener.
Tre retter 395,-
Gule Beder - Mandarin - Pistacie
Gris - Kartoffel - Kamille
Citron - Yuzu - En Surprise
Fem retter 485,-
Løg - Mandler - Gluten
Gule Beder - Mandarin - Pistacie
Torsk - Græskar - Tom Yam
Gris - Kartoffel - Kamille
Citron - Yuzu - En Surprise
Syv retter 695,-
Løg - Mandler - Gluten
Gule Beder - Mandarin - Pistacie
Chawanmushi - Svampe - Aromatique
Torsk - Græskar - Tom Yam
Gris - Kartoffel - Kamille
Mælkeis - Caviar - Kamille
Citron - Yuzu - En Surprise
Vi lægger vægt på, at det du drikker passer til maden.
Vores restaurantchef udarbejder sammen med køkkenet hver måned en vin- og saftmenu, der tilpasses menuen.
Sommelier Vinmenu:
2019 Chamboureau Sanvennieres, Domaine FL, Loire, Frankrig
2011 Riesling Auslese Trocken Berg Rottland, Leitz, Rheingau, Tyskland
2020 Grüner Veltliner Möbius, Weinhof Uibel, Østrig
2020 Pinot Noir, Claude Buchot, Jura, Frankrig
2022 La Verriére, Chateau Caronneau, Bordeaux, Frankrig
1976 Riesling Auslese Erdener Treppchen, Mosel, Tyskland
2021 Dulcinea, La Casaccia, Piemonte, Italen
3 glas 518kr // 5 glas 828kr // 7 glas 1088kr
Vinmenu:
3 glas 350kr // 5 glas 535kr // 7 glas 750kr
Juicemenu:
3 glas juice 245kr // 5 glas juice 365kr
Vinmenu
Vores vinmenu er varierende fra uge til uge, hvor producenter med mindre produktion, får deres chance til køkkenets menu.
Vinkort
Se hele vinkortet her
Hos os er vinkortet specielt udvalgte, hvor vi har en del lettere vine med masser af nuancer og noter.
Vi foretrækker vinbønder, der har en bæredygtig og økologisk produktion. Helst de små huse, hvor bonden har en hånd med i hele processen - helt fra arbejdet i markedet til den endelige vin. Det er vores erfaring, at de ofte har et større engagement og passion, som i sidste ende kommer til udtryk i form af en bedre smag i vinene.
Saft
Vores saftmenu består af safter og juicer, som vi selv specialfremstiller til månedens enkelte retter. Her bruger vi både frugt og grøntsager. En spandfuld syrlige æbler, et skud grøn persille, nogle søde kirsebær eller en farverig rødbede. På den måde får du sæsonens smage ind både på din tallerken og i dit glas.